Přejít na obsah

Honza60

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Honza60

  1. Tak po roce se zdá že motor je nesmrtelný. Najel dalších 20 tisíc tak jsem se nad ním smiloval a dostal už novej olej. Už byl hodně přes limit.
  2. Po dlouhé době se mně podařilo seskládat tak aby se s tím dalo vyjet na silnici. Motor se zdá být v pohodě na výkonu není nic znát. Jen prasklá vana. Nechám to do léta jezdit, uvidím jak se bude chovat za tepla. Děkuji všem co mně přispěli radou nebo i nějakým dílem. Nevíte kde je v Brně motorová brzda a kolik to stojí?
  3. Nedávno jsem si všiml, že při couvání jde celé auto do smyku. Při jízdě dopředu je vše jak má být. Děkuji za Vaše odpovědi.
  4. Moc děkuji za tohle téma. Už měsíc si lámu hlavu co s tím budu dělat. Mám auto po bouračce ta uvažuju jestli není některý nosník ohnutý. A ejhle oni to tak udělali soudruzi v koncernu Škoda. dík
  5. Měl jsem podobnou závadu. Byl to filtr.
  6. Prohlížel jsem to na zvedáku, je toho tam víc. Až se to odstrojí tak napíšu víc. Nevíte někdo o levném vrakáči u Brna? SDI 1.9 , 240 000 km , 8\ 2004 Dík za rady
  7. Půjčil jsem auto a po nehodě s ním se vraceli domů. Jelo to asi 500km (z Itálie) bez vody. Na motoru není nic poznat. Jelo to za silného deště bez kapoty motoru. Netopilo to. Co tam může být za problémy v budoucnu? Máte někdo podobnou zkušenost?
  8. Po několikátém zabouchnutí klíčů jsem dodělal drobnou úpravu. Zahákl jsem bovden a lanko do zámku 5tých dveří a vyvedl dole pod autem.
×
×
  • Vytvořit nový...