Přejít na obsah

Kam

Uživatel
  • Počet příspěvků

    22
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Kam

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. U FRS jsem zaslepil EGR, ale rozsvěcela se kontrolka motoru. Nevěděli si s tím rady ani ve značkovém servisu. Je potřeba najít softweráka, který o tom ví víc než škodováci. To se mně nakonec podařilo a vše je OK.
  2. Rozhodně nové tlumiče! Pokud chceš trochu lepší než originál, tak Kayaby, pokud chceš to nejlepší, tak Koni...
  3. Kam

    Zimmermann vs ATE

    Rozhodně ATE ! Za cenu špičkových Powerdisců koupíš jen průměrný Zimmermanny. Na FRS jezdím jen ATE + desky ATE a jsem VELMI spokojen. Navíc ATE Powerdiscy vydrží déle než Zim. Nikdy se mi ATE nezkroutily.
  4. Po smazání chyby se za chvíli rozsvítí znovu...
  5. Zdravím, po zaslepení EGR ventilu u FRS se mně rozsvítila kontrolka elektroniky motoru. Nevíte, jak ji zhasnout ?? Díky
  6. Kam

    FABIA RS

    Mám hodně těžkou nohu a jezdím dlouhodobě za 6,7.
  7. Kompromisní řešení (a velmi osvědčené) je elektrický ohřev DEFA. Auto se připojí spec. zásuvkou na síť 220V (čili použitelné jen pro ty, kteří parkují za plotem). Mini komp v kabině spustí automaticky předehřev dle venkovní teploty. Možné je i manuální spouštění. Systém ohřívá vodu v chladicím systému, dobíjí baterii a vlasním ventilátorem vyhřívá kabinu - cca 23st. C. Cena i s montáží 15.000,- Kč. Distribuje MOLPIR. Mám už dvě zimy a absolutní spokojenost.
  8. Kam

    spouštění alarmu

    Často to dělá nárazové čidlo...
  9. Použil jsem ji jednou a šla do kouta... Pokud máš zájem prodám...
  10. Mně nešlo ani tak o levnější řešení, jako spíš o kvalitnější tlumiče...
  11. Dobrý den, chtěl jsem na FRS pořídit nové tlumiče, nejlépe Kayaba nebo Koni. V mém servisu mně sdělili (po celodenním hledání), že ŽÁDNÝ druhovýrobce tlumiče pro FRS nevyrábí. Nevíte o tom něco bližšího? V katalogu Kayaba je uvedena Fabia 1,9TDI, ale dodavatelé tvrdí, že to není pro FRS vhodné, tak nevím. Máte někdo zkušenosti s neorig. tlumiči ?? Díky za informace.
×
×
  • Vytvořit nový...