Přejít na obsah

msekl

Facebook Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem msekl

  1. Loď nemá být jištěna jednou kotvou a život jednou nadějí

  2. 3x jsem to prošel a nic jsem nepřišel. Nevím si rady a do servisu si to dávat nechci, protože co jsem se ptal, tak s tady tím si vědí rady pouze ve škodovce a to je moc drahé.... Kdyby ještě někoho něco napadlo, tak budu velice rád, za každý nápad, či radu.
  3. No tak jsem zkusil jít od pojistek až k motoru topení a něco je ve zkratu, protože mi to vyhodilo už druhou pojistku 25A a zjistil jsem, že to vyhazuje rychlost 4 u topení. Tak teda nevím co by to mohlo dělat.... nemá někdo fotku, nebo obrázek jak vypadá předřadný odpor, nebo je stejný jako u 1,3?
  4. Zítra ve 12:00 mě to čeká, tak mi prosím držte všichni palce :-). Bude to potřeba.

  5. Zdravím Vás lidi, potřebuji nutně poradit. Když zapnu topení tak jen cvaká, ale nefouká. Zkusil jsem vyměnit předřadné odpory topení, ale to taky nepomohlo. Kdo by věděl a poskytl jakou koliv radu budu moc rád. kód motoru AEE 1.6MPi. Toto topení co je na fotkách, jsem ještě v jiné felicii nikde neviděl. A mám klimatizaci. R.v. 1996. Výbava automobilu Laurin&Klement.
  6. Zdravím, tak problém je vyřešen. Bylo to zapalovacími kabely ke svíčkám, palcem u rozdělovače a rovnou i nové víčko jsem dal a už chytá jako ďas.
  7. Maturita hotova

  8. Zdar, prosím nevite někdo co by mohlo dělat to, ze když jsem jel s felicií 1.6Mpi r.v.1996 cca 90km/h a najednou cukla a chcipla a už mi potom nešla nastartovat. Hodinu jsem ji nechal stát a pořád nic. Motor točí, když ho startuju. Benzín tam jde, ale prostě za boha to nestartuje. Auto bylo nedávno v servisu asi tři týdny zpět. Prosím o radu, nebo o zkušenosti z touto závadou, kdy tohle už někdy někdo zažil. Děkuji za jakou koliv radu. Sekl
  9. Čaute lidi, mám problém též se škrtící klapkou. Odpor klapky mám 3,5ohm, takže v normě, pokud se to bere mezi 3-200ohm. Potřeboval bych s tím poradit co by se s tím dalo dělat . Když stou mou Felicii jedu, tak se to před křižovatkou třeba začne dusit a po sléze to chcípne, nebo když jedu do kopce začnou padat otáčky a začne se to dusit. Už nevím co s tím. S pozdravem Msekl
  10. Překrásně strávený den s Barča Láznická :-*. Děkuji :-*

    1. Wojnar

      Wojnar

      Nevím proč mám pořád problém pochopit ty "Facebook uživatele".

      To si na ten facebook zapisujou každý šťouch, nebo co?

    2. Angel@Devil

      Angel@Devil

      Nejsi sám, co to nepobírá

×
×
  • Vytvořit nový...