Přejít na obsah

Pepan89

Uživatel
  • Počet příspěvků

    105
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil Pepan89

  1. pro vinklece: já měl stejný problém. taky jsem měl v autě tenhle drzak na mobil, kterej sem. vyndal a po něm tam zůstala hnusná díra. normálně jsem zavolal tady u nás (pardubice) k jednomu prodejci škodovek, kde mají i náhradní díly atd, a tuhle okrasnou lištu před.spolujezdcem jsem si tam samostatně objednal a vyzvedl asi za nějakých 450 kč. Takže tím bych chtěl.říct, že si nemyslím, že by se prodávala jen v sadě.

  2. to lojzlahlina: za 200 kč, to jsem myslel včetně technickeho benzínu. jinak jak říká morris, tak ta barva opravdu stojí asi 130, přičemž z ty malý plechovky toho opravdu ještě hodně.zbyde, minimálně přes polovinu plechovky. jobse týče spreje, tak s tím nemám moc dobrý zkušenosti, ani kamarádi, co jsem se tak poptaval. sprej se spíše dřív oloupe, než barva, navíc po barvě nezůstává stekajici barva na třmenu.

  3. Nevypaluje se nějak ta barva? Když není určená pro vysoké teploty.

    Taky jsem přemýšlel nad touto verzí.

    Hele zatím (asi měsíc) se nic nevypálilo. Vše víceméně stejné jako na začátku. Co jsem tu tak četl, tak tímhle způsobem to tady má víc lidí. Myslím, že to není špatný způsob, finančně v pohode (do 200 kč) a je to brzo hotovy. 'Ten Hemmerite je opravdu dobrej, nebál bych se toho (vždy se to dá přetřít znova :) )

  4. já jsem trmeny očistil normálně drátěným kartáčem, potom očistil technickým benzinem a pohoda, šlo to bez problémů. jinak barvu jsem zvolil červenou hemmerite a zatím spokojenost. dva nátěry a barva krásně drží!

  5. ahoj, koupit se dá. akorát nevím, jestli nějaký univerzální. jinak origo ve škodovce stojí ke 4 tisícům ;). já se Ho taky radši zbavil a pak si koupil normální drzak na sklo (obdobne jako navigace)

  6. zdravim, taky se přidam se zkušenosti. Nedavno jsem přes aukro koupil carbonovou folii 3D se samolepkou 3M a naprosta spokojenost. Pořídil jsem nějakých 152x180 cm za nějakych 500 kč i s poštovnym. Dal sem se doma hned do prace a oblebil radio, popelník a řadičku. Ještě něco budu dodělávat ale no. Jinak musim říct, že instalace toho je jednoducha a dobře to drží. několikrát to lze i odlepit a znovu nalepit a drží to pořád... Pokud někdo uvažuje do budoucna, můžu jen doporučit.

  7. Jestli to dobře chápu,že když chci vyměnit kliky za chromové to nemusím sundávat celej tapec?

    přesně tak,, tapec se sundavat nemusi. Dělal jsem to taky a mam tu nato téma, ktery by ti mohlo pomoct (jestli už to teda nemáš hotové), mrkni sem:

  8. To Sniper - tak to je dobry, to jsem nevěděl. Jinak na geometrii stejně zajdu, protože cejtim, jak to nepatrně tahne doleva. A s těma silnicema máš pravdu, hlavně když clověk vyjede někam z města (města taky nic moc teda ) :). To Voice: Tak máš pravdu, že teď už vím, jaky je to hučení :). Ty moje 15cky na litakach zimnich, pneu Continental winterpro, nebo tak nejak, to je parada, taky auto neslysim skoro vůbec :). Snad si nato zvyknu no, 17cky pegasusy se mi natom moc libej, takze bych nerad měnil kvůli tomu, že to hučí... Ikdyž nejen to hučení, je znat, že to je línější než na 15ckach :kol-142:

  9. Tak nato sem myslel, že když koupím větší pneu, že to bude víc hučet... ono kdyz jedu rychleji, tak to tak nehuci, ale rychlost pod 50 km/h, tam to je dost znat no... Ještě teda mam před geometrii, uvidime, jestli se to po ni zlepší.. ale moc tomu nevěřim.. (ted mam geometrii na 195/65/15)

  10. hmhm, no kupoval sem je s tim, co udaval predešlý majitel a to, že jsou vyvažené, nepoškozené - možno nasadit a jet :). Prohodil jsem je tak nejak klasicky, ty co byly vepředu jsem hodil dozadu a obraceně. přeci jen ty přední byly víc sjetý. Tak vyvážit je mužu dát, to by neměl být problém. Ale ted se možná zeptám hloupě, nejsem moc technickej typ, ale jak poznam, že jsou či nejsou odskakany? nemáš namysli to, že jsou jakoby "zubaty, hrbolatý?" Myslím si ale, že jsou sjetý rovnoměrně, jen nepatrřně ty přední pneumatiky, tam bylo znat, že předešlý majitel měl nepatrně geometrii v prdeli a jsou z vnitřní strany sjetější...

  11. zdravím, mám dotaz, koupil jsem si teď na leto pegasusy s pneu bridgestone potenza re 050 se vzorkem tak cca 4-5 mm. zimaky mám klasika 195/65/15. teď sem si zkusil dát na auto poprvé pegasusy. moc sem se nato těšil, ale zatím trochu zklamání. jako všechno v pohodě, ani mi to nepřijde tolik tvrdý, jak jsem myslel, že to bude. nejhorší však je to, jak to strašně hučí, chvílemi si připadám jako v tanku :D. Mám to nafouknutý na tak cca 2,5 atm. chtěl bych se zeptat, jestli to je normální, aby to takhle hučelo, případně jestli nato má vliv geometrie atd. Dokonce jsem už začal přemýšlet, že to prodám či vyměníme za 16 ctky. díky za odpověď.

  12. Zdravim, potřebuju radu. Na autě mam xenony, doteď svitily bez problému. Teď když je zapnu, tak sice oba naskočej, ale po chvilce mi pravej xenon ztratí tu namodralou barvu a zbarví se jakoby do červena. Neví někdo, co s tím je? Jestli to je začátek konce, nebo jen nějaka prkotina. Díky za odpověďi.

  13. hele, nejdřív jsem si to přitáhl kombinačkama a celkem to šlo, ikdyž né tak, jak jsem myslel, že by to mohlo jít. měl sem zprvu strach, že mi bowden zaletí za tapec, ale to se naštěstí nestalo, a ikdyž to z kličky úplně vyhákneš a necháš to tam jen tak, tak bowden kouká asi tak 3-5 cm, což docela jde. jinak bowden jsem vysadil a nasadil tak, že jsem celej umělej kryt kolem kličky vytáhl úplně ven, tam to vytočil do strany, a už to šlo. stejným způsobem jsem to i nasadil. snad ti to takhle pomůže.

  14. jo a ještě něco, hlavně před tím, než tam budeš rvát šroubováky, nezapomeň, že je nejdřív potřeba vycvaknout kryt repracku a vyšroubovat ten sroubek co je pod klickou. jinak to nepůjde, zlomíš to a bude to v pr..li :). taky se mi to takhle u tý první kličky malém podařilo :D.

  15. Hehe, nervak jsem taky. taky mě to občas pěkně na...lo! :-). ale to k tomu asi patří... jinak jsem na to použil menší tenký šroubovák, resp. dva šroubováky, kterýma jsem to opatrně vycvaknul. normálně to pod ten kryt zastrč a vypáči to, a až to povyskočí ven, tak pak už normálně ručně vyndat. jinak pokud budeš mít komplet nový kličky, tak si myslím, že pokud při vyndávání ten starej trochu škrábneš, prd se stane ;-). doufám, že jsem ti poradil aspoň trochu.

  16. tak jsem si s tím poradil svépomocí. ikdyz mi ta první klička trvala dyl, ty ostatní už šly jako po másle. není v tom žádná věda. odcvaknout kryt repracku, odpojit konektor n stahování el. oken a repracku. pak vysroubovat sroubek pod klickou a je to. pak už jen stačí vycvaknout celý umělý kryt kolem klíčky, a to jde opravdu ztuha :-))), nicméně výsledek stojí za to !

  17. Zdravim, možna už tu podobné téma bylo, nevím přesně, ale co jsem hledal, tak jsem to tak, jak bych to potřeboval, nikde nenašel... Prosim o radu, jak vymenit vnitrni klicky dveri interieru za nove. Jestli nejdřív povolit bowden, nebo táhlo a tak.. Diky za info.. Pokud toto tema nekde je, tak stačí jen hodit odkaz. Diky moc.

×
×
  • Vytvořit nový...