Přejít na obsah

Márty'SP

Uživatel
  • Počet příspěvků

    315
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil Márty'SP

  1. To by na mě mohl někdo zkusit abych chcipnul auto a zpět nastartoval...pěkna kravina! Na to jsou zřízeny STK pánové!

     

    Věř, že donutit tě chcípnout auto není problém. Policista ti dá výzvu a pokud neuposlechneš dopustíš se přestupku.

  2. Mě při prudkém rozjezdu na 1.st. během pouštění spojky taky auto škube,ale jinak ne.Spojka zabírá v polovině.Nijak jsem to nikdy neřešil ale koukam že to asi není v pořádku.

  3. Je fakt,že jsem měnil chladící kapalinu a neudělal taky to co jsi psal a jde to ještě nějak srovnat?.To se mi ulevilo,že to nemusí být těsnění pod hlavou :-) Ty žhavící svíčky mě nenapadli je pravda,že po nastartování a těch 5-10 vteřin se srovná a i když to hned zdechnu a hned nastartuji tak už je to OK.Určitě zítra nahraji zvuk motoru a dám to sem.Jelikož nejsem mechanik tak nevím co jsou hydroštely.Jinak díky moc za rady chlapi :-)

    • Pozitivní 1
  4. Chlapi všimnul jsem si další věci.Při rychlejším sešlápnutí plynu je z palubky slyšet zvuk jako když se brčkem dopíjí zbytek pití v kelímku ale výkon,spotřeba i plynulost jízdy je OK.Někdy to začne i samo a při sešlápnutí plynu to zas přestane.Jinak to prdění bylo asi opravdu od špatně nasazeného sání.Po výměně filtru OK.

  5. Ahoj chlapi.Chtěl bych se zeptat jak je to u předních světel řešené.Dálkové je společné s potkávacím co se týká naklopení?Já jen,že potkávací svítí jak mají ale dálkové u řidiče mi připadá,že svítí víc do země.

  6. Mě při sešlápnutí reaguje okamžitá spotřeba hned.Jen při tom vyřazení zustane na 5l a dokud neprošlápnu tak je pořád 5l.Čekal jsem schválně docela dlouho asi 10 minut a pořád 5l i když jsem zapnul i vypnul klimu.A jak prošlápnu tak okamžitě je na normálu,Spát je nuda.Nevím jak ostatní ale já mám volno do 4.ledna tak toho musim využít :kol-31::kol-28:

  7. Mám to přesně jak píšeš.Jen někdy po vyřazení mám aktuální i těch 5l a po prošlápnutí plynu spadne na normál.Docela mě to překvapilo,čekal bych,že po vyřazení bude těch 0,7l.Protože pokud vyřadím a nepřošlápnu plyn a pojedu na neutrál tak bude spotřeba těch 5l což je podle mě divný.

×
×
  • Vytvořit nový...