Přejít na obsah

cernohous

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení cernohous

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Zdarec pánové! Potřeboval bych poradit. Mám na fabii roku 2002 dodělané denní svícení přímo od škodovky. To znamená, že když zapnu klíček, tak se rozsvítí parkovačky a po nastartování se rozsvítí tlumené, jemně budíky a nejdou dálkové. Jen světelná houkačka. A přepnutím vypínače na rozvíceno je vše tak jak má. Ale teď se mi někde něco pokazilo. Po zapnutí klíčku mi svítí je SPZ a když nastartuji, tak pořád jen SPZ. Když rozvítím přes vypínač, tak se rozsvítí jen H7 (tlumené) a jen ta SPZ a parkovačky v hlavních světlometech a ani v zadch světlech nic. Když vytáhnu klíče ze zapalování a dám blinkr, tak se rozsvítí parkovačky normálně.
  2. Chlapáci děkuji za rady!
  3. Díky za radu! A kde tu jednotku najdu? Zlaté auto bez jednotek. Ty auta s jednotkama mi dávají pěkně na p...l :-)
  4. Zdravím pánové! Mám prosbičku. Nevíte jak nejlevněji dodělat triplling do fabie I rok výroby 2002? Dodělával jsem si dálkový centrál, že jsem vyměnil komfortní jednotku s roomstera co to podporovala. Nedala by se nějak nakodovat na trippling? Nebo co by se muselo vyměnit a pasovalo by z roomstera. Díky za help!
  5. My jsme to s tatíkem párkrát opravovali. Ale je to tak na měsíc než to zase uteče. Vyplatí se tam udělat elektrický naklápění. Jinak jsme tam dávali nemrznoucí směs do ostřikovačů.
×
×
  • Vytvořit nový...