Přejít na obsah

KaizerSoze

Uživatel
  • Počet příspěvků

    21
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    1

Příspěvky zveřejnil KaizerSoze

  1. promin ale tu tvoji plnou polní mám prostě už tak dlouho že chci změnu.. všechno na tom autě je origoš včetně naštěstí i těch celkem vydařenejch kol..

    píčovina je dle mě si lepit na auto nějaký plastíky od miloteku atd.. i když nic proti tomu..

    já jsem chtěl X6tou a nakonec jsem si řekl že zůstanu jestě nějakou dobu tam kde jsem a je mi tam fajn.. jen chci aby mi svítili blinkry vole :)lol

    • Pozitivní 1
  2. Cejtim to stejně :) .. auto je v tudhle chvíli pojištěný na dvě havarijka (přecházím jsem od pojišťovny do pojišťovny) je v garáži a stejně mi to občas nedá... teď jsem tady u nás ve varech narazil že tu montujou ten safetronic / je to vlastně elektronický zamykání řazení ( mám automat) který funguje naštěstí už bez klíče pouze na čip.. sice za to chtějí 17 000 ale 4 000 mi vlastně dalo by se říct přidá pojišťovna a nechci hyzdit ten krásnej světlej intoš tou dírou z boku na ten obrovskej klíč...

    jinak včera natěšenej že jedu za holkama :) přijdu vyvoněnej do garáže.. strčim klíček... pootočim... zůstalo svítit žhavení plus spoustu dalších.. maxidot pozhasnul.. po delším zkoumání jsem došel k tomu že je v piči baterka.. objednal jsem jí v kelly 5 minut po šesté.. díky tomu mi dnes taky nepřišla tak sedim doma na prdeli a čekám na pondělí na baterku... asi půjdu přeleštit kůži do garáže :)

  3. havarijko mám se všim všudy a u takovýho auta je to docela sebevražda to nemít... už jen když půjde nějakej trouba kolem a "půjčí" si navi nebude to zrovna malá investice takže jsem to raději "doufám že kvalitně" pojistil ale i tak mám o toho svýho supíka hroznej strach :)

  4. Zdravíčko.. tak už mám doma toho svýho supa a je to docela krasavec.. až možná moc přitahuje pozornost lidí tak sem se vás chtěl zeptat co používáte nebo co by jste mi doporučili za zabezpečení ? JAk hledám tak hledám vždycky to neni ono... Prosím o radu :kol-49:

  5. Hoj zrovna předchvilkou jsem narazil na tento eshop :) Zajímalo by mě jestli se to dá naprogramovat místo toho co mám od Jablotronu.. ? Mám Octavii konec 99 a dloutlačítkovej dálkáč.. obě dvě tlačítka odemykaj i zamykaj.. ale jen jedno zapíná senzor pohybu.. šlo by to naprogramovat místo tý krabičky co mám od jablotronu ? A ještě se chci zeptat na ten modul zavírání oken.. to má bejt míněno tak že po tom co zamknu centrálem auto se mi sami zavřou třeba všechny 4 okna ? :D to by byla pecka !! :palec2:

×
×
  • Vytvořit nový...