Přejít na obsah

bullitson

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení bullitson

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. bullitson

    Volba tlumicu

    Obchod funguje, před Vánoci jsem tam bral brzdy. Komplet tlumiče, pružiny a vše co je kolem toho jsem tam kupoval na jaře 2013. Ceny paradní.
  2. Taky jsem měnil před zimou žhaviče. Povoloval jsem to na teplém motoru. Bylo to velký napětí, hlavně u poslední, kdy jsem si říkal už mám "vyhráno". Dotahoval jsem to momentem 15Nm.
  3. V létě jsem měnil pomocný spojkový válec (ten na převodovce), tekl a převodovka byla pokapaná od brzdovky - stál tuším 1800 Kč SACHS. Letošní zimu se začala nějak podezřele rychle ztrácet brzdovka a bylo to potrubím mezi hlavním spojkovým válcem a pomocným. Nová "trubka" stála 1200 Kč originál + asi 200 Kč práce. V mrazech jsem nezpozoroval jakékoliv zatuhávání nebo nevracení se pedálu. Při vadném pomocném válci a děravé trubce se pedál nepropadal. Nebýt preventevních kontrol kapalin, které dělám cca 2 - 3x za měsíc tak o tom ani nevím :-) 1.9 TDi, AGR T.
  4. bullitson

    Volba tlumicu

    Ono to tak stejně dopadne. Jen mě zajímala kvalita těch ostatních, jestli vůbec něco vydrží. Ta celá tlumící jednotka od autokelly mě zajímala jen z důvodu "snažší" výměny, prostě bych to přehodil kus za kus.
  5. bullitson

    Volba tlumicu

    Ahoj, co si myslíte o kompletní tlumící jednotce(přední), kterou nabízí AutoKelly? Kód XS 1J0413031K. Je to komplet tlumič s pružinou, dorazem, ložiskem, prachovkou, miskou, prostě komplet. Mají to tam za podezřele "nízkou" cenu. Vyplatí se to koupit, nebo to nic nevydrží, namáte zkušenosti? Čekají mě všechny 4 tlumiče - komplet se vším, tak vybírám. A druhá otázka, kvalita tlumičů MYELE? Pokud je po obojím prd, jdu do Bilstein B4. Děkuji za info. T.
×
×
  • Vytvořit nový...