Přejít na obsah

Iwoteck

Uživatel
  • Počet příspěvků

    53
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil Iwoteck

  1. Neboj se, pokud pravidelně jezdíš do autorizáku tak ti tu kulacni dají. Mám FII r.v. 2010 jednou měněné rozvody v záruce a před týdnem mi měnili podruhé protože byl řetěz (prodloužen) na 74.3 mm. No a za celou výměnu se vším všudy jsem platil 1935,- Kč, takže uplná pohoda.

  2. Zdravim panove,mam mensi poznatek ohledne chrasticiho retazu..Uz delsi dobu zkousim jednu vec a to ze kdyz zaparkuju auto a dam spatecku (kvuli uzamknuti zpatecky) tak se snazim aby se to jakoze neoprelo o zuby nebo jak bych to laicky nazval,proste ze to neni opreny o tu spatecku a kdykoliv to tak udelam tak nasledujici start je bez zarachoceni.Uz to zkousim delsi dobu a neco na tom je..Tot muj poznatek.

    • Pozitivní 1
  3. Tak jsem dneska odvezl auto do pravidelnou serv.prohlidku a krom standartni prohlidky jsem zabrousil do onlibeneho tema "rozvody" . Mam najeto 60 tisic a jednou menene rozvody v roce 2012..No a kdyz se tak bavime tak mi rika ze stejne ty rozvody budou porad rachtat,ze je to ciste vec napinaku a jinak to nebude a od roku 2012 jsou pry nejnovejsi a finalni rozvodovy sady kde se meni i to spodni ozubene kolo coz nevim protoze kdyz mi je poprve menili tak nic o novem ozubenem kole nerikal.A nakonec rika ze normalni vymena rozvodu stoji kolem 6000 ale ze se meni i to spodni kolo tak to bude rozhodne financne narocnejsi tak doufam ze pripadne Bolka zaraguje a jako vernemu zakaznikovi da dobrou kulanci..Ve ctvrtek si jdu pro auto tak uvidim.

  4. Nazdar chlapi,nejak tak premyslim nad tym "rachocenim".Jezdivam jen o vikendech bo mam praci hned u baraku a neni mi jasny ze po jednom tydnu nastartuju a zarachoti to jak prase a dalsi vikend nastartuju a krasnej start bez zarachoceni..Vzdyt ten olej z tojo napinaku vytece stejne ne ?! Nejak tomu nechapu..

  5. Nazdar chlapi,pri brzdeni mi vybruje volant tak se divam na kotouce a vypadaj dost sjety tak jsem se rozhodl ze koupim novy spolu s destickama.Tady jsem se docetl ze jsou vcelku vpoho ty Zimmermann ?! Nebo doporucte mi nejaky kompromis cena kvalita ;) A jeste mensi otazka,na Fll sportline mam velikost kotoucu 256x22 ??

×
×
  • Vytvořit nový...