Přejít na obsah

japato

Uživatel
  • Počet příspěvků

    14
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil japato

  1. Zdravím všechny postižené stahováním oken. Mě osobně to stálo kabelový svazek u řidiče, myslím 2450 i s prací a po půl roce přesně nešly zase obě okna.Tentokrát 4200 motorek s tou chujovinou + práce, mám to ještě v servisu. Fakt, zlatý švihadla :angry:. Když jsem viděl ten vyndaný svazek, jak je oloupanej z bužírky, tak je až k neuvěření co tam ta škodovka dokáže nasrat. Nový svazek popsán škoda,vw,audi, ale made in romania. Upozorňuji, že ve firmě máme také FII a OII a III a FII na výměně kabelů již byly také. Já snad příště půjdu do kii nebo hyundaie

  2. Zdravím všechny Roomsteráky, dnes se mi podruhé objevil problém, že mi nejdou stáhnout okna vpředu (vzadu mám švihadla). Když to bylo poprvé, tak jsem kontroloval pojistku 7,5A a ta byla v pořádku. Zapnul jsem zapalování a okna nešly. Po nastartování zase okna fungovaly a dnes opět nic, ale zrcátka se natáčí, takže pojistka bude dobrá. Čtu tady co všechno to může být a jsem zděšen co jsem si to koupil za krám. Mám najeto za 8 let 70 000km a už mi nejde motorek v levém světle, odešlo relé denního svícení, někdy svítí rádio, ale nejde zvuk (asi spínačka) pak zase bezp. pás u spolujezdce přestal navíjet a nyní okna. Že by ten kabelový svazek, jelikož denně minimálně 4x otevřu dveře?

  3. Můžete mi někdo poradit, jak dostanu to relátko ven? Oddělal jsem pojistkovou skříňku, ale na to relé s číslem 484 nejsem schopen dosáhnout, natož ještě odspoda odjistit relé z patice. Opravdu neskutečný přístup. Díky za odpověď.

  4. Nazdar přátelé, tak jsem s těmi kotouči vydržel do 56000km a včera jsem to nechal vyměnit. Před tím jsem ty původní kotouče na 27000km nechal slíznout, ale postupem času začaly opět házet. Nyní ten pocit brzdit bez vlnění a kopání do brzdového pedálu je nádherný. Osadil jsem to kotouči TEXTAR 256x22 + destičky od téže firmy, tak jsem zvědavý, aby to nebyly nějaký šroty. Výměna proběhla v pohodě, akorát jsme se netrefili s konektorem, ale napodruhé už to bylo OK. Konečně jsem viděl i spodek auta a musím říct, že za poslední 2 roky jezdím denně, parkuji venku a spodek parádní.

  5. hele nevím, v papírech mám zapsanou 60l nádržmám, mám BRC systém, takže ozvalo se pípání, tak jsem vymáčkl a jel dál na benál. Je možný, kdybych to potrápil, že by to kus ještě popojelo, to jsem nezkoušel. Jinak si zatím nemohu stěžovat, jede to jak sviňa tedy v rámci 1.4 16V.

    Teď o víkendu najedu zas něco okolo 600km tak budu zase tankovat, uvidíme co se tam vejde.

  6. tak dnes jsem se domlouval se servisákem, na kdy mám zítra růma přistavit a když už jsem ho měl na drátě, tak jsem se ptal na nádrž. Takže tam budu mít 51 litrový toroid. Cokoliv většího prý zvedá podlážku ... tak by mě zajímalo jakpakto ;) to máš ty japato :) ?

    se omlouvám,že jsem se neozýval. Mám 60l nádrž toroid, lehce se mi zvedá koberec, ale usápnul jsem ten papundekl a v pohodě. Jinak jsem už i poprvé tankoval a vešlo se 43 litrů. Tam kde mi to dělali, tvrdili že mi dali plnou tzn. prý 60litrů - 20% a najezdil jsem 520 km. No uvidíme

  7. Dobrý den, chci se zeptat, pokud s autem v teplých dnech začnu popojíždět v koloně, rozsvítí se signalizace přehřátí motoru a začne pískat. Nemám v roomu ukazatel teploty. Nevím kde hledat termostat, který spíná ventilátor. Dokázal by jste mi někdo poradit, už se mi to stalo cca 3x. Díky

  8. Proč chceš měnit kotouče s nájezdem 25000 km? Není to trochu brzo? :)

    Bohužel jsou zvlněné a při brždění mi kmitá volant v rude. Napoprvé je zkusím ztočit, ale moc tomu nedávám, jelikož něco podobného jsem absolvoval na služebním VW a za dva měsíce to bylo to samé. Nakonec ,se vyměnily a byl klid.

  9. Ahoj, já mám Roomstera 1.4 16V 63kW r.v. 2007 a zatím dobrý mám najeto málo km doposavad 25000. Jak jsem již psal nechal jsem si ho předělat na LPG a po ujetí cca 300km zatím plná spokojenost, hlavně se spotřebou. Dokonce bych řekl, že o nějaké ztrátě výkonu nemůže být řeč. Zřejmě ten benál nstojí za nic, jak do toho lejou ty sračky. Nechal jsem si dát toroidní nádrž 60 l, tak jsem zvědavý kolik toho najezdím. Zatím 1. náplň jsem dostal od montážníků zdarma a snad ji dali plnou. No uvidíme. Pokud bude mít někdo zájem rád se podělím o zkušenosti s provozem na LPG.

  10. Ahoj, mám Roomstera 1.4 16V 63kW, nechal jsem si 1.8.2011 namontovat LPG sekvenční vstřikování BRC s toroidní nádrží 60l. Zatím jsem ujel 300 km jsem fascinován jak to jede. Oni snad ten benál už tak šidí, žemi připadá,že to líp jede na plyn. Jinak přepínání je teď v létě za studeného motoru cca okolo 2 minut. Dlouho jsem zvažoval zda do toho jít a myslím, že jsem se rozhodl správně.

×
×
  • Vytvořit nový...