Přejít na obsah

Kopecký

Uživatel
  • Počet příspěvků

    15
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Kopecký

  1. Kopecký

    Pružiny

    Zdravím,mám na 1,4 pružiny označené 4. modré tečky, zdají se mi dosti tvrdé.Viděl jsem na jiném vozidle (2modré,1bílou,1oranžovou),je rozdíl v tuhosti? existuje nějaká tabulka pružin.Díky za odpověď. Kopecký
  2. Zdravím, nemáte někdo nebo poraďte kde se dá sehnat tabulka, kde bude rozlišena délka,tuhost a použitelnost pružin dle barevného označení a též dle motorizace.
  3. Zdravím a mám dotaz, máte někdo zkušenosti s elektrickým vyhříváním motoru,našel jsem systém ,,Calix,,který předehřívá motor a je zabudován přímo v bloku motoru,ohřeje motor zhruba o 50 stupnů C, sníží emise a spotreba klesne na prvních 10 km až o 50%, to jsou reference z letáku a tak ještě jednou, má někdo s tímto zkušenosti a poradí třeba jinou firmu. Jedná se o 1,9 TDI, Díky.
  4. ZDRAVÍM,PROSÍM O RADU - AUTO NEJEDE, NETÁHNE, diagnostika píše chybu 16485 -Měřič hmotnosti vzduchu ( G 70 )/ Nesmyslný signál/, kdo mi poradí co s tím a kde najdu ten měřič nebo je to nějaký ventil? Díky.
  5. -mám taky combi a vadilo mi že světla svítí pořád kdykoliv otevřu dveře i ve dne,tak jsem to vyřešil tím,že jsem světýlka vyměnil a dal jsem tam světýlka z felicie,pasují tam a hlavně mají v sobě zabudované vypínače,takže si rosvítím kdy já potřebuji,je to super,všem doporučuji.
  6. Ahoj,mám dotaz, na jaký tlak jsou seřízeny trysky OC 1, 1,9 - 81kw. Díky za odpověd.
×
×
  • Vytvořit nový...