Přejít na obsah

octadoom

Uživatel
  • Počet příspěvků

    350
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil octadoom

  1. flegmatik: jestli znáš takovýho specialistu, tak at ti tam ten kod prdne a poreferuj nám tady o tom. Já o ničem takovým nevím. Navíc ten modul stojí fakt pár kaček a montáž podle mého návodu zvládne fakt každý.

  2. kucí, díky za rady, za okamžité reakce. Nic méně modul už je zapojen a s tím se má i největší dík panu Leonardusovi, který semnou měl trpělivost a radil mi jak to zapojit. Pro vás který to zajímá mám celý postup který napíšu.

     

    Kabely jsem zapojoval na kabely od zámku (konektor). Je tam dobrý přístup, stačí z boku odšroubovat dva tisícihrany a konektor vyjmout.

     

    Zapojení kabelů - Modrý + hnědý = hnědý

                                Žlutý = bíložlutý

                                Červený = žlutočerný

                                2. Žlutý = volný

     

    https://www.facebook.com/photo.php?v=3673968663134 pokud máte FB natočil jsem video které by vám mělo jít otevřít. Je veřejné.

     

    + jedna fotka, zkoušel sem víc kabelů, proto je tam takový madlajz :-D finální podobu vyfocenou nemám. Stačilo to postahovat exapáskama a hodit zpátky do dveří tak, aby to nevadilo oknu při stahování.

     

    IMAG2225.jpg

    • Pozitivní 1
  3. Jemu to právě instaloval známý, nejspíš nějaký mechanik který si bokem přivydělává. Schéma k tomu je, to ano. Jen nevím kde přesně hledat ty kabely který potřebuju. Hnědý, červený to je jasný, a modrý a dva žlutý ???

     

    dfs.png

     

    třeba ještě někdo poradí.

  4. Zdravím,

    jelikož mám ještě předface oktu tak nemám na dálku zavírání a otevírání oken. Funguje pouze přes klíček v zámku. Dokoupil jsem tento modul http://alarmtuning.cz/alarm-tuning/autoalarmy/autoalarmy-pomocne-moduly/modul-dojezdu-oken-pri-aktivaci-autoalarmu-m-03.htm který mi poradil kamarád z práce. Taky má předface oktu a funguje mu to. Ptám se, jak to zapojit ? Zajímá mě hlavně kde ty kabely najdu, kam uložit tento modul atd... Díky za rady zkušenějších.

     

     

    modul-dojezdu-oken-pri-aktivaci-autoalar

×
×
  • Vytvořit nový...