Přejít na obsah

Espinosa

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli Espinosa

  • Narozeniny 20.1.1985

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://www.jaw.cz
  • ICQ
    0

Oznámení Espinosa

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. No tak ja timto ještě jednou děkuji Honzovi 72 , že mi udělal dálkáč na zavření oken. Ale taky se mi stalo uz nekolikrat ze proste drzim a nezacnou se zavirat na poprve .... a ze musim to zmacknut znova. No ale tak je to jen technika ne .... škoda je skoda :-)
  2. Praha ? No tak to je supr .... tam jezdim furt , takze neni problem. 100% Tam jedu znova tento pátek co bude. 8meho. Tak bylo by možné se s někým domluvit ?
  3. No kabel nemám ... takže si sám nic něudělám ... , tak mi řekněte někde město v ČR :-) kam bych měl doject ....
  4. Cosby , asi by nešlo kdybych ti poslal jedny klice jako nahradni a pak ti poslal ty druhe a prehodit to co ? Ty budes potrebovat i to auto co ?
  5. Tak co stím ? Je to děs v zimě to ček nepoužije , ale v létě furt .... pač to máš šibr otevřenej a okna furt ....
  6. No jo jenže já jsem z České Kamenice , tj. ustecky kraj ... to mi neprijde zrovna extra se táhnout do Ostravi teda pokud to je OV :-) . Delaji to i v servisu nebo to je něco extra ?
  7. No tak ja mam zase opačný problém. Já potřebuju naopak když ocházím z CAR , tak pomocí dálkáče zamknout a i zavřít všechny okna + šíbr. Je to možné nějak udělat ? A ještě k tomu nějak inteligentně jako , že když zmačknu jednou zamknout , tak zamkne. A když přidržím tlačítko zamknout cca 3-5s , tak aby to zamklo a i začalo zavírat okna. Je to možné nějak udělat?
  8. Espinosa

    Spotřeba

    Tak to by mě jeblo, ted jsem přijel domu z prahy západ na prahu východ za 4,6. No tak to jsi dle meho kouzelnik , to můj COMPUTER mě nedostane jen tak pod 6l. A to teda jedu po rovince lažoplažo bez brždění a přidávání. Jako já když přejíždím Prahu z Holešovic třeba na Barandov a jedu centrem , tak to mám 18l - 20l . Spotřeba oleje je taky slušná , ale tak tam to bude motná tím že dávám polosyntetiku , tak to neřeším. V kanceláři mi tam dobráci spočítali , že za tu dobu co mám superba kdybych měl 1,9ku , tak jsem si za proježdený benzín mohl už koupit 1,5 nového. :-)
  9. Espinosa

    Spotřeba

    Tak snad nejsme ženský , pokud si pořizujem 2,8 V6ku tak máme na benzín. Já mám nohu těžkou a rozhodně ten motor nešetřím do kopců. Můj průměr je 16l po městě. Pokud pojedu dálnici udělám cca 12l . Fakt je , že mám automat a tak si to přidává samo možná lidi s ručním jsou natom lépe.
×
×
  • Vytvořit nový...