Přejít na obsah

maxoid

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem maxoid

  1. Tak to mám opraveno, bylo to vpředu. Jmenuje se to prý "rozdělovač spojky haldex", no vypadá to jako ocelový kotouč cca. d=250mm, uvnitř má v gumových elementech nalisováno 6 trubiček na uchycení na čepy. Cena 7400 bez práce. Opravili mi to kluci v Autoprodeji Dukla v Pardubkách a jsem jim za to vážně moc vděčný. Sám bych metodou pokus omyl uspěl asi až po hodně investicích. Díky chlapi!
  2. Ahoj, mně to rachtalo jen za studena a při sešlápnutí spojky. Někdy to při rozjezdu i zahoukalo . No vyřešila to kompletní výměna spojkové sady (na 200 tis km), obložení vypadalo OK, takže hádám, že zlobil dvojhmotový setrvák. Každopádně mi to teď už nedělá.
  3. Ahoj lidi, jsem rád, že jsem našel toto fórum. Mám O2 4x4 1.6 TDiCR a dělá to samé, vibrace mezi 2100-2500rpm, hukot nastane přesným nástupem 2100rpm. To vše na 5. a 6. kvalt pod tahem. Čekal bych, že 1.6ka nebude mít tak těžký motor aby unavil silentbloky, ale čert ví - šetří se dnes všude. Ty hardy spojky na kardanu pomohou? Máte někdo doporučení jak identifikovat závadu? Demotáž kardany a pokusy nebo jak? Do toho mi dnes začala blikat cívka kontrolky žhaveni a hlásí to "Porucha motoru - do servisu". Sice je to do jiného fóra, ale už mne ta mladoboleslavská šlupka fakt štve. 3 roky stará, 90k najeto. Tož tak.
×
×
  • Vytvořit nový...