Přejít na obsah

L.Kuník

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem L.Kuník

  1. Proč když kliknu na odkaz, se dostanu do svého OnaDrivu?😏
  2. Já si ještě na minulé dvojkové Octávce nastavil dění svícení do mlhovek a ani jsem s tím do STK nevydržel. Po pár měsících mně lapili poldové a že když nemám mlhovky se dvěma žárovkama, že mám smůlu. Byla z toho pokuta a důrazné varování ať si to dám do pořádku.
  3. A poldové by taky nebyli nadšení.
  4. Zrcadlo můžu nafotit, ale až tak daleko zasahovat do auta nechci. Teď v zimně to nechám svítit i ve dne a na léto, když je dlouho světlo to deaktivuju. Nastavil jsem podle Tvého návodu pro Fabii III "Comming/Leawing Home" pro Octávii bez světelného senzoru, jenže to jde zapnout akorát při vystupování z auta ťuknutím na světelnou houkačku, jenže při příchodu k autu to klíčkem nerozsvítím. Proto jsem použil na "Comming/Leawing Home" rozsvícení mlhovek a couvačky, což je super, protože to funguje jak na odemknutí a zamknutí klíčkem tak na otevření dveří.
  5. https://forum.skodahome.cz/topic/130256-kódování-funkcí-na-fabii-iii-vcds/page/61/#comments Samuel, koukni sem, je tam od "virera" odkaz na stažení návodu na různá nastavení. Je to sice na Fabii III, ale označení světel a popis funkcí je stejný Jako na Octávku, liší se jen popis pinů.
  6. Právě, že na spínači "Auto" polohu nemám, proto bych potřeboval, aby to šlo ve dne vypnout třeba zatažením ruční brzdy. Večer je super, že se to dá rozsvěcet a zhasínat klíčem.
  7. To mě nenapadlo, díky za radu......
  8. Zdravím, Mám Oct III a nakódoval jsem si rozsvícení předních mlhovek a zpátečky při odemknutí auta , nebo otevření dveří. Jde ještě nakodovot to, aby se to nerozsvěcovalo ve dne? Třeba zatažením ručky aby to nesvítilo když třeba čistím auto? Používám to totiž jako Comming/Leawing Home protože nemám světelný senzor. Ještě jeden dotaz: jak je to s tím senzorem, protože budíky se mně při denním svícení stmívají když třeba vjedu do lesa takže nějaký senzor v autě musí být. Dal by se použít pro Com/Laew home? Díky za info
  9. Po otevření strany 57-61 nejsou zobrazeny celé. Chybí pravá část tabulek. Máte to také tak?
×
×
  • Vytvořit nový...