Přejít na obsah

GEORGII

Člen ŠKODA Klubu
  • Počet příspěvků

    13
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem GEORGII

  1. Musíš to vypálit jako ISO soubor pak by to mělo fungovat. Na netu si najdi prográmek co umí vypálit ISO soubory a je po problému. Tady si vybereš: http://technet.idnes.cz/vypalovaci-programy-zdarma-dp1-/software.aspx?c=A120725_143537_software_dvr
  2. Tak přesně ten kousek na nákladovou hranu mám a je to kvalitní a zatím to drží jako skála, za sebe mohu doporučit.
  3. Tak mám COLUMBUSE v autě a opravdu navigace s vyhřívaným čelním sklem funguje a zatím bez problémů, přesně jak píše ferda25. Montáž , nastavení a aktualizace mi prováděl ferda25 a když už jsem byl u něho tak mi provedl i všechna možná nastavení, zavírání otvírání pátých dveří dálkou, kontrola tlaku v pneu atd.... Musím mu touto veřejnou cestou poděkovat za profesionální přístup, je to opravdu odborník a všemu co dělal naprosto bez kompromisů rozuměl a věděl co přesně má dělat. Kéž by takovými profíky disponovali alespoň některé servisy, hned by nám zákazníkům bylo lépe na duši vědět že svěřujeme našeho miláčka do rukou opravdového odborníka.
  4. http://www.auknet.cz/p26150-vestavena-gps-navigace-s-tabletem-do-vw-passat-ersn-7836-s-android-gps-dvd.html Tak jsem byl u prodejce tohoto zařízení a je to čistá China, nevypadá to špatně, má spousta funkcí navigaci IGO a v tabletu Android s Wifi a bluetooth ale odrazuje mne že pravděpodobně nebude fungovat MF volant,výrobce údajně uvádí že by měl ale prodejce o tom není přesvědčen. Takže mne tento produkt nepřesvědčil, radši si připlatím za kvalitu a 100% kompatibilitu s MF volantem, což třeba Zenec nabízí.
  5. píšou to tady mrkni na to, http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/navigacni-system-columbus taky mi to příjde divný. Asi záleží kde je příjmač GPS, ale jak píšu přenosná funguje a je přímo pod vyhřívaným sklem. A když už jsme u toho Columbuse, jsi s ním spokojený? Doporučil by jsi ho?
  6. Ahoj superbáci. Mám dotaz, provozujete někdo navigaci Columbus a vyhřívané čelní sklo? Na ofiko stránkách Škodovky uvádějí že Columbuse není možno namontovat pokud je ve vozidle vyhřívané čelní sklo. Měl jsem za to že GPS anténa je na střeše. Mám totiž vyhřívané čelní sklo a chtěl bych nějakou vestavnou navigaci a tahle informace mne zaskočila. Přitom přenosná navigace funguje a mám ji na přístrojové desce.
  7. Po neděly se na to jedu podívat do Č.Budějovic, prý si to budu moci osahat do libosti akorát do auta to nemůžu vyzkoušet. A ta cena je včetně montáže a zaškolení obsluhy. Jo a aktualizace map do IGO navigace doživotně zdarma, jsem zvědavej, až budu vědět víc dám zprávu.
  8. Ahoj chlapi, co říkáte na tohle rádio s navigací? Nemáte někdo zkušenosti? Stojí to za to? http://www.auknet.cz/p26150-vestavena-gps-navigace-s-tabletem-do-vw-passat-ersn-7836-s-android-gps-dvd.html
×
×
  • Vytvořit nový...