Přejít na obsah

Tommyhk01

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

570 zobrazení profilu

Oznámení Tommyhk01

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. Ahoj, mam dotaz ohledne aktualizace map ve F3 Amundzenu. Kopil jsem F3 ale nebyla tam SD karta. Vim ze musim mit origo skoda kartu a update jde stáhnout z skoda update portalu. Otazka je jestli JE ROZDÍL v origo sd skoda kartách. Nová stojí cca 5,5tis (Navigation SD card Europe 1, 2017 - vlevo), ale starší se dají sehnat okolo 1tis (Navigation SD card Europe, 2015). Pujde aktualizace i na starsí sd kartu? Oboje jsou pro nový Amundzen. Díky za rady.
  2. Nic takoveho jsem nezaznamenal. A pres leto ji vozim v aute nastalo. Tam nema co vrzat. Naopak ta mezipodlaha dost tlumi hluk co jde ze zavazadelniku. Je to dost znat kdyz jsem ji ted na zimu vyndal.
  3. Ahoj. Taky patřím mezi nadšence pro spaní v autě. Takže jsem si taky vytvořil svoji verzi spací úpravy. Super na ní je to, že jí mohu vozit celý rok v kufru. Lze ji rychle slozit a rozložit. Mrkněte pro inspiraci.. Pokud to někoho zaujalo, tak více fotek nalezne zde: (http://www.luzkovauprava.cz/)
  4. danikd: ok díky, sehnal jsem index AA. Problem je, že nemam kabel abych si doupravil vybavu. Ale třeba se trefim. Dík
  5. Zdravím. Mám Gateway 1K0 907 530E a koupil jsem si čínkého columbuse s kamerou. Přehrál by mi někdo v okolí Prahy gateway na novější (z FL, co jsem se tu dočetl, tak to lze beze změny samotné jednotky) aby mi fungovala parkovací kamera? Aktuálně radio nedostane signál o zařazení zpátečky. Mám O2 před FL 05. S novější gateway by to mělo na 99% fungovat. Ozkoušeno na jiné O2. Díky . T.
  6. Zdravím. Mám dotaz na zkušenější. Mám taky náhradu Columbuse, zatím velká spokojenost. S couvací kamerou. Vše mám zapojené jak mám být. Mám to v O2 před FL, 2005. Rádio komunikuje s CANem. Otevřené dveře, pásy.. Ale nedetekuje mi zařazenou zpatečku. Čili CAN, nedá vědět rádiu že je zařazená zpatečka a tím radio nezapne kameru. Alespoň myslím že by to tak mělo fungovat, protože na novějších O2 před FL, třeba 2007 to fungovalo hned automaticky. Lze to nějak dokodovat, povolit? Auto nemá senzory na parkování. Pod čím bych to měl ve VAGu hledat? Měnit gateway, nebo co to řeší, se mi uplne nechce Nebo ještě jsem tu četl, že napájecí kabel ke kameře by šel napojit na zadní stěrač, kterej není rušenej jako couvací světla. To opravdu funguje? Díky
×
×
  • Vytvořit nový...