Přejít na obsah

pepuldik18

Uživatel
  • Počet příspěvků

    31
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem pepuldik18

  1. Tak jak je to sakra s těma lakama, nějak se v tom ztrácim:-)
  2. Na oko paráda[emoji106], na údržbu horší..[emoji107]
  3. Pěknej článek.. Kéž by něco takového vyjelo z fabriky. Ale osobně si myslim, že tam bude jen malý rozdíl oproti současné RS
  4. Já bych tam ty "19 nedával... Moc malej profil na české silnice..
  5. Ten drnčive zvuk by se objevovat neměl. Taky mám zkušenost, kdy mi prodejce tvrdil, že je to normální a tak to má být=nesmysl
  6. Říká? Je třeba nějaké doporučení v návodu k obsluze přímo od ŠA nebo od autoservisů?
  7. Zajímá mě, jak správně zajet nové auto, konkrétně OIII RS TDI. Jezdit nejdříve v nízkých otáčkách nebo hned v celym rozsahu otáček, jaký máte zkušenosti?
  8. Převodovka a spojka to vydrží, jde o to jak dlouho...[emoji45]
  9. Takze jestli to dobre chapu, tak abych dostal 17% slevu(nebo vetsi), tak to autosalon napise na sebe, ja zaplatim a pote se to prepise?
  10. Hravec: promiň, ale nějak tomu nerozumim s tim prvnim majitelem(autosalon)? To je nějaká výhoda(sleva)?
  11. Taky by mě zajímalo, jak je možné dostat 17% slevu. Vim o 10% možná 12-15%, ale 17%??? Panečku...
  12. Taky prava. Neteče a nepoteče, jako loni.....[emoji2]
  13. Souhlasim s Clintem ohledně studeného motoru. Každej, kdo má k autum aspoň nějakej vztah, nejdřív motor zahřeje a pak až vyzkouší co to umí. Taky nemůžu sednout do auta a hned mu naložit. Předváděčku bych též nechtěl, když se k tomu každej chová jak ......
  14. Souhlasim, nejhorší je že už má predvádečku někdo zamluvenou...nevidim rád takovehle zacházení, ale není to muj problém...
  15. Dneska jsem se poprvé svezl s RS TDI. Svezení pěkné, podvozek je super, sedí to parádně. Brzdy mě mile překvapili, zastaví to opravdu rychle. Jinak jsem možná čekal lepší zrychlení a takovej ten první zátah, ale to bych asi musel sedět v TSI. Co se mi moc nelíbilo byl zvuk ze Sound Generator. Při 4000 až 5000 ot. to divně drncělo. Prodejce mi říkal že tohle je právě ten zvuk co to má vydávat... nemyslim si, co vy na to? Pak mě dost překvapilo že hned po nastartování (auto studený) za to prodejce tahal, jako kdyby to bylo v provozní teplotě a zajeté. Co jsem tak četl, tak se auto zajíždí asi 1500 km, tohle mělo něco kolem 100 km. A jízda byla docela krátká, cca 10 min. za volantem. Celkově jsem čekal lepší představení vozu:-( Jaké máte zkušenosti vy?
  16. Tak jsem koukal ze eReSo zase podrazilo a je mozne objednat parkovaci kameru. Zajimave...
  17. Vyhřívane sklo? Stejně musí člověk oškrabat boční skla a ten kdo má garáž tak nemusi po ránu nic škrábat..
  18. Flag: do myčky jezdim(s O II) jen vyjímečně, rád si to umyju a naleštim sám podle svých představ.
  19. Já jsem taky pro bílou. Moc pěkná s černým packetem. Je mi jasne, že to ŠA vychválí. Co ty kožené sedačky, co přesně je tam špatně?
  20. Sanek: diky za tipy a rady Pristi tyden bych se mel svést v TDI manual, tak jsem zvedavej. Jinak ty 19" vypadaji nadherne (viděno jen na fotkách). Docela by me zajimal názor někoho kdo už je má.. Jaky je s tim svezení na českých silnicích? - různé asistenty promyslim, ale spíš budu chtít prodlouženou záruku. ... Info z ŠA servisu k filtru pevných částic, co zlobil u starších Octavek. "Prý" by u O III RS TDI mělo vše fungovat a regenerovat se bez problému...podle mě se uvidi až časem:-)
  21. Tu záruku ještě promyslim. Jak dloho to asi tak budou ty problemy vychytávat? Můj odhad je tak 2 roky.. Když čtu jina vlákna tak jsou problemy s ostřikovači světel, mlžní xenonu a vrzáni v palubni desce nebo v přihrádce před spoluezdcem. Jak píšeš auto bych nekupoval na chvilku. DAB zvážim. - s lane assistent, nemám žádnou zkušenost a myslim že se bez to obejdu. Jinak ta bílá se střešnim oknem vypadá parádně. To zaslouží pochvalu.
×
×
  • Vytvořit nový...