Přejít na obsah

skeptic

Člen ŠKODA Klubu
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem skeptic

  1. Tak třeba to někomu pomůže do budoucna - matice jsou vždy jen ve verzi N1 přímo z výroby. V ostatních typech nejsou.
  2. No, to právě úplně nevim, jestli je jednodušší sundat ten plast. Podle dílenský příručky není sundání plastu tak jednoduchý, protože kvůli tomu musíš sundat i jiný plasty. Než se do toho pustim, rád bych věděl, jestli to třeba někdo neví, ať to sundavám jen jednou, kvůli montáži. I tak ti ale díky za info.
  3. Nemáte někdo zkušenost, nebo nevíte, jestli jsou v kastli už tyhle díry s maticema z výroby? Obávám se, že díry možná jo, ale matice asi ne.. Koukal jsem do seznamu náhraních dílů MTX a jsou tam i tzv. výztuhy karoserie.. Nenapadá mě jiný místo kam by pasovaly, než právě do místa, kde maj bejt přpevněný ty konzole. Díky za každý info.. Na netu jsem vůbec nic nenašel...
  4. @waikiki: můžeš mi prosim říct, jak ti to namontovali? Předopkládám, že jsi měl klasickou verzi, bez objednaný přípravy na N1. To znamená, že ti udělali díru do těch plastových bočních krytů a pod nima byly už ty matice přímo z výroby? Díky moc.
  5. Seš moc hodnej, ale zatím víc nepotřebuju. Zkusím to koupit jako nahradní díl přímo od MTX...jsem zvědav na cenu... Spíš by mě zajímalo, jestli budu mít na boku ty díry s maticema nebo ne... a jen tak se mi to zkoušet nechce...:-)
  6. Super, díky moc. Předpokládám, že minimálně ty díry na bocích bych měl mít pod plastem taky... Nedá mi to se nezeptat: ty konzole asi nebudou na prodej viď? :-)
  7. Zdar všem. Mám prosbu ohledně montáže MTX přepážky za zadní sedadla Roomster. Nemohli byste mi prosím nahodit fotky jak to je pripevněné v interieru? Na netu jsem nic nwnašel. Koupil jsem přepážku a mám roomstera 2014. Rád bych věděl jak přesně to namontoval a co k tomu případně nutné dokoupit. Díky moc za pomoc a rady.
×
×
  • Vytvořit nový...