Přejít na obsah

Kejbitch

Facebook Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Kejbitch

  1. Zdravím. Vloni jsem nechal plnit klimu - nesepla. Pak jsem si uvědomil, že mi chybí čidlo vnější teploty, které jsem následně zapojil tak, jak má bejt. Nechci opět vyhodit peníze zbytečně za plnění, může tuto čidlo (, které zobrazuje vnější teplotu na palubním počítači,) vyřadit klimakompresor, když je natlakováno?
  2. Zdravím, používá klima ve Fabii 6y informace z čidla vnější teploty? (u levý mlhovky, pro palubní počítač) Popřípadě jestli jeho absence může vyřadit možnost sepnutí kompresoru. Skutečnost, že čidlo v autě s klimou a PC chybí je věc druhá. Auto ve 2500km bourané na předek, oprava ve ŠA Díky.
  3. Podotýkám, že byl funkční a zkontrolovaný před montáží
  4. Zdravím všechny, mám takovej kuriózní problém. Měnil jsem zámek na fabii bez centrálu, protože nešel otevřít. Zámek jsem odvrtat, rozebral, dveře povolila a nainstalovat jsem zámek nový - pro centrál. Zároveň jsem objednal novou vložku, na kterou čekám. Problém se ale opakuje, opět nejde otevřít zvenčí, zevnitř... Nápady? Diky
  5. Vše vyřešeno, jen stále hledám schéma centrálu.
  6. Zdravím všechny přátele okřídleného šípu! Hledám, bohužel marně. Dodělávám do přitelčina Classica 06 okna a zámky v elektrice, veškeré díly a kabeláž mám z fabky 07 na dvoře a řeším pár otazníků. 1) Dle schéma pól A34/(75x) přes 5A pojistku, lze jej získat bez rozmotání svazku? Případně kde je jeho zdroj? Pochopil jsem správně, že by mělo jít o spínané napětí? Stahovačka bez něj na zkoušku fungovala. 2) Dle schéma pól A57(30a), otázka spíše pro jistotu = normální 30 nad BSG, který jsem pro zkoušku použil? 4) Schémátko ke kompletnímu centrálnímu zamykání někde existuje? Seč hledám, nenacházím. 5) Zdroj osvětlení ovládacích prvků ve dveřích (58b) můžu vytáhnout z ovladače světel? Tuším, že se jedná o šedo-modrý vodič? Jak to udělat nejelegantněji, napájet? 6) Vede Lin oken čistě mezi ŘJ oken, nebo přes BSG či konfortku? předem děkuji za odpovědi.
×
×
  • Vytvořit nový...