Přejít na obsah

henrybrno

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

478 zobrazení profilu

Oznámení henrybrno

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. Zdravím, zajímalo by mě zdali by mi fungoval Amundsen II v rapidu z roku 2013, velikostně je to úplně stejné jak předchozí verze. Díky za odpověď.
  2. Ahoj, poslední dobou mám dost problém s přehráváním hudby z telefonu, rapida mám rok výroby 2013 a rádio Amundsen+. Již od začátku co auto mám to občas dělalo problémy, ale v poslední době neustále. Připojím telefon pomocí bluetooth, telefonování bez problému, ale hudba se mi nechce spustit. Smažu tedy párování a spáruju znovu. Hudba pouštět jde, ale třeba druhý den už mám opět problém, že po připojení telefon ukazuje připojeno pro telefonování, ale už tam nejsou media. Vyzkoušeno na dvou telefonech, měl někdo také takový problém?
  3. dobře diky za info, při zkoušení auta jsem světla právě vůbec nezapínal a pár lidí na mě bliklo tak zítra musím vše vyzkoušet než auto převezmu
  4. Světelného asistenta, jakože polohu auto?
  5. Mám na Vás takový blbý dotaz, ale moc si nevím rady se světly. Koupil jsem spaceback (roční auto), zatím čekám než v servisu dodělají nějaké úpravy. Čekání si krátím čtení návodu. Přecházím ze Seatu Toledo 1996, takže si moc nevím rady s ovládáním světel (auto má paket xenon). Můžete mi prosím popsat, na jakou polohu svítit přes den a po tmě...u mého starého auta stačilo jen zmáčknout tlačítko a bylo. Z návodu jsem to moc nepochopil. Díky.
×
×
  • Vytvořit nový...