Přejít na obsah

Romec18

Člen ŠKODA Klubu
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Romec18

  1. Mrkni tady (str.14), ale asi to nepůjde. Ta čára je totiž v tom novém SW. A7_Octavia_Swing_InfotainmentSystem_Navigation.pdf
  2. Když se podívám do posledního vydaného návodu k obsluze SWINGU, tak je tam možnost vložení loga ke stanici a GREENDRIVE. Je někdo kdo to umí aktualizovat v okolí Brna?
  3. Ahoj. A můžeš poradit jak se to dá dodělat. Musí se stáhnout nějaký nový SW nebo to nakódovat? Fungují i loga rozhlasových stanic? Díky za odpověď.
  4. Ahoj, aktualizoval jsem na verzi D350, ale žádnou změnu jsem neobjevil.
  5. Funkce dopravního vysílání TP popisuje návod k obsluze na straně 11. http://ws.skoda-auto.com/OwnersManualService/Data/cz/Octavia_5E/03-2013/Radio/Swing/A7_Octavia_Swing_InfotainmentRadio.pdf
  6. Ahoj. Tak jsem zjistil jak je to s tím usb konektorem. Na originále je usb konektor 5Q0 035 726 (starý Swing). Pro nový barevný Swing je potřeba konektor 5Q0 035 726 C na který jsou ještě připojeny další dva dráty z rádia (červený a černý asi + a -). To znamená asi výměnu i přívodního kabelu k usb.
  7. Tuto možnost jsem v návodu nikde nenašel. I servis tvrdil, že to má fungovat hned po připojení.
  8. Ahoj, tak jsem přehodil starý Swing za nový. Nakódováno v autorizovaném servise a vše funguje tak jak má, jen vstup USB ne. Po dvou dnech zkoumání v servise Škoda tvrdí, že to nejde. Má někdo jiné zkušenosti nebo radu? Když vrátím zpět starý swing tak USB funguje.
×
×
  • Vytvořit nový...