Přejít na obsah

setti

Uživatel
  • Počet příspěvků

    11
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem setti

  1. Můžeš prosím potvrdit, že spotřeba benzínu je stále pod 1L? Nějaké další zkušenosti s provozem na plyn? Díky.
  2. Zdravím, sháním referenci na kvalitního autoklempíře v okrese Karviná, případně F-M. Poptávám výměnu střechy na mé Fabii. Hlavním kritériem je kvalita odvedené práce, nikoliv cena. Děkuji za tipy.
  3. Nezbyly někomu "obyčejné" budíky s PP na 1.2HTP 2007? (číslo budíků: 6Y0920883M) Kdyby ano, určitě bychom se dohodli :-).
  4. Ahoj chlapi, nemate jeste nekdo prosim "JAK NA TO-FABIA" od Etzolda v PDF? Hodila by se mi :-). Pokud mate, piste prosim na mail marek.janacek@gmail.com. Diky predem.
  5. Po montáží komfortky 433E z důvodu dodělání DO řeším následující problém. Pokud po odemknutí auta otevřu jako první kterékoliv dveře mimo u řidiče, cca. na 30s se rozblikají všechny blinkry. Blikání zmizí po zapnutí zapalování. Pokud jako první otevřu dveře u řidiče, nic se nerozbliká ani když pak otevřu kterékoliv další dveře. Nevíte někdo, co může být špatně? Díky předem za rady.
  6. Právě JUS se dávala i do Fabie 2. generace, tak tajně doufám, že by to mohlo být kompatibilní. Ale chci mít jistotu než převodovku koupím.
  7. Zdravím, asi mě čeká výměna převodovky (JUS) v mé Fabii 1. generace z roku 2007. Vzhledem ke klidnému, až důchodcovskému stylu jízdy bych rád spojil nutné s užitečným a získal delší převody. Mám možnost výhodně zakoupit převodovku LNR z Fabie 2. generace. Nikde jsem ale nenašel spohlivou informaci, zda-li jsou převodovky zaměnitelné a výměna půjde provést. Sedí šrouby na motor? Jak je to se snímačem rychlomeru g22? V technickém popisu převodovky LNR je napsáno, že snímač nemají, pokud je vozidlo vybaveno ABS. Moje auto sice ABS má, ale snímač na převodovce je. Půjde přemontovat, nebo je zbytečný? Díky moc za odpovědi.
  8. Výměna GRZ za JLL proběhla bez problémů, vše sedělo? Zvažuju opačnou výměnu. Mám JUS na 1.2 47KW, ale převody jsou na můj vkus moc krátké. Rád bych proto vyměnil za GRZ (nebo ekvivalentní0 z 1.4 55KW. Pokud by někdo měl o výměnu zájem, ať se ozve. Ta moje má nalítáno cca. 60000km.
×
×
  • Vytvořit nový...