Přejít na obsah

Launcha

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Launcha

  1. Nevím, kde je vespod odtok. Voda je vždy mezi dvěma kulatými těsněními vespod. Napadá mě, že zloděj mohl dveře ohnout a voda se nahoře dostane přes vnější těsnění a pak proteče dolů, kde se hromadí, až si vynutí cestu dovnitř. Vnější sametka tak možná není problém.
  2. Ahoj, do auta mi teče voda dveřmi spolujezdce. Když otevřu dveře, vepředu dole je vidět, že se tam nahromadila voda a pak tekla dovnitř. Mám podezření, že příčinou je vloupání před několika lety, kdy mohl zloděj poškodit horní těsnění, které má na vnitřní straně sametku. Hádám, že voda se přes něj dostane, pak proteče až dolů a tam se hromadí. Nepodařilo se mi těsnění najít jako díl. Víte, jestli se dá sehnat a vyměnit svépomocí?
  3. Ahoj, doted jsem byl na svem aute smiren s tim, ze se nezahriva snadno. Vetsinou ale vyjedu z mesta a vzdy jedu nejakou vzdalenost po dalnici, kde se zahreje na 90. Po Silvestru jsem jel na lyze z chaty po okreskach 60 km a nedostal jsem se pres 73 stupnu, pri klesanich nebo pomale jizde klesala teplota oleje klidne k 64. Koukam, ze vymena termoregulatoru stoji za zkousku.
  4. Taky mi bliká, ale mám pocit, že jen při zpátečce.
  5. Zdravím ve spolek. Z mého auta zmizely mlhovky s denním svícením a funkcí corner. Zvládnu montáž nových? Vypadá to,že je stačí zapojit na konektory a přidělat šrouby.
×
×
  • Vytvořit nový...