Přejít na obsah

6T6

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem 6T6

  1. Ofuky jsem při dálniční rychlosti nezkoušel, po dálnici jsem ještě nejel. Při předjíždění to někdy rozjedu rychleji, asi 140 km/h ale je to krátkodobě a nějaký hluk si nevzpomínám. Zaměřím se na to. Ofuky jsou celkem přiklopené k autu, tak to bude asi v poho..
  2. masoox: Díky, myslím si že na autě ty lišty zase tak hrozné nejsou. Ty ofuky Ti doporučuji, jsou dobré a výhledu z auta nijak nepřekáží. Motor 1.2 TSI 66Kw, dlouhodobá spotřeba 4.9 L. Jsem spokojen.
  3. Mám modelový rok 2016, při testu jen pomlčky...
  4. Zdravím všechny, nechal jsem si na fábii lll. přilepit lišty z Fábie ll., udělali mi to přímo v autosalonu a stálo to asi 700.- korun. Řekli mi že jsem první kdo si to tam nechal přilepit. Možná moc nepomůžou ale já jsem je měl na každém autě a pro dobrý pocit když parkuji někde u supermárketu mi to stačí. Na autě nějak výrazně neruší a celkem tam vypadají dobře, jsou černé bez chromu a ozdob tak tam zapadnou. Nechal jsem je nalepit 24 centimetrů od / tornádo line / je to ten vypouklý prolis co se táhne po celém boku auta nad klikama. Je to sice dost vysoko, ale aby měly nějakou funkci, tak to tak musí být. Taky jsem si zakoupil na e-schopu větrné clony /ofuky/ od f. HEKO asi za 570,- korun na přední okna Fábie lll. V autosalonu mi je nainstalovali, řekli mi že tam sedly joko ulité a ani tam nedávali kovové rozpěrky které byly součástí balení. Škoda originální ofuky nedodává. Auto jsem nafotil jestli se bude chtít někdo podívat a případně inspirovat. Fábii mám od 19.6.2015, jsem moc spokojený s jízdou i spotřebou.
  5. 6T6

    Maxi Dot

    Díky moc za rady, na dvě minuty jsem odpojil baterku vše se vynulovalo, asi se to i restlo, protože vše už pracuje tak jak má. Paměť jedna se sama po dvou hodinách klidu vynuluje a ostatní paměti tam zustávájí. Já jsem to asi v sobotu nějak špatně pomačkal při tom nulování, že se to kouslo, ale už je vše v pořádku. Jsem rád že jsem nemusel do servisu. Jinak s autem jsem moc spokojený, ještě jednou díky za radu..
  6. 6T6

    Maxi Dot

    Ano, první paměť na Maxiku by se podle návodu měla vynulovat po 2 hodinách klidu. Taky v pátek a v sobotu ráno to tak bylo. Ale potom jsem vynuloval tlačítkem na páčce obě paměti, první i druhou, protože spotřeby nebyly skutečné, z výroby a z předávání auto popojíždělo a stálo s nastartovaným motorem. Od té doby spotřeba v paměti jedna sama nevynuluje, i když auto stojí celou noc. jestli to nesouvisí se start - stopem protože když zajedu do garáže tak to samo zhasne... nevím.
  7. 6T6

    Maxi Dot

    Zdravím všechny, potřeboval bych radu dřív než se obrátím na servis. Nechci aby se mi v novém autě hned vrtali nebo něco rozebírali. V pátek 19.6. jsem si dovezl novou F lll. Všechno v pořádku, jela pěkně v Maxi Dotu vše fungovalo dobře, průměrná spotřeba od startu se tak jak má vždy pokud jsem nezapnul klíček po 2 hodinách vynulovala, dlouhodobá tam zůstavala. V sobotu jsem obě paměti vynuloval a od té doby mi obě zůstávájí na displeji, ikdyž přeruším jízdu na delší dobu než 2 hodiny, ani po tu dobu nezapnu zapalování. Myslím že jsem nic špatně neudělal, nevíte někdo proč by se paměť /od startu/ sama nevynulovala? podmínka že nezapnu zapalování delší dobu je splněna. Dá se Maxi Dot nějak restartovat? Díky moc za rady.
  8. 6T6

    Rady pri predani

    Já Kupuji už třetí nové auto, Fábii lll budu přebírat asi počátek června. Nikdy mi zkušební jízdu nenabídli, odmítl bych. Podívej se na tachometr mělo by tam být asi tak 9 až 11 kilometrů. pokud je tam více, třeba 30 a víc tak bych se zajímal proč a kdo je najezdil. Pořádně si prohlédni karoserii a zeptej se jestli se něco při přepravě nepoškodilo a oni to neopravovali třeba nástřikem. Slíbili mi povinnou výbavu tu si zkontroluji, pokud tam nebudou náhradní žárovky tak si je dokoupím. Pokud máš tažné tak si dokup redukci na el. zásuvku 13/7 pin. abys mohl táhnout starší i novější přívěsy. Já si taky koupím hned lakovou tužku v barvě auta pro případné drobné opravy, taky si koupím 1 litr oleje na dolévání v případě F-lll. je to 5W 30. To proto že většinou auto brzy po koupi většinou protáhnu někde na dovču 2000 - 2500 Km, kdyby ubylo trochu oleje tak ať nekupuji někde na benzině, ale to je málo pravděpodobné, jsem asi moc puntičkář. Také si vem peníze nebo kartu na benzin, bývá tam tak na 50 Km. Já si jěště na auto dávám přední a zadní lapače nečistot a gumové koberce. Vem si kontakt na servis /vizitku/ a nech si udělat zákonnou pojistku než vyjedeš, ale to Ti řeknou. Hodně štěstí a kilometrů bez nehod.
  9. Dik za názory, asi je tam dávat nebudu, nebylo by to tam hezké. Myslel jsem jen na ochranu dverí na parkovištích.
  10. Zdravím, chtěl bych se zeptat jestli nemáte někdo zkušenost s bočními ochrannými lištami dveří na fábii 3, v autosalonu mi řekli že se originál nedodávají. Jestli jsou na trhu nějaké neoriginální, nebo by šly připasovat z jiné škody. Jsou ochotni mi je tam dát, ale nevím jaké bych měl použít a do jaké výše je umístit.Taky nevím jestli je má cenu je tam dávat, tvar dveří má docela vystouplé prolisy a taky kliky jsou docela vystrčeny mimo obrys auta. Díky.
×
×
  • Vytvořit nový...