Přejít na obsah

Mamut69

Člen ŠKODA Klubu
  • Počet příspěvků

    21
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil Mamut69

  1.  

    To zalezi, jak to mas osetrene ve smlouve. V zasade je to ale ta zaloha, ktera se plati prave pro tento pripad zhruba v te vysi 10% celkove ceny:

     
    1. Kupující je oprávněn od této smlouvy odstoupit bez udání důvodu nejpozději do 5 dnů ode dne uzavření této smlouvy. Po
    uplynutí této lhůty je kupující oprávněn od této smlouvy odstoupit bez udání důvodu nejpozději však do doby, kdy zaplatí
    část kupní ceny s tím, že se pro tento případ zavazuje prodávajícímu zaplatit odstupné ve výši 10.00 % kupní ceny vozidla.
    Odstupné představuje odškodnění prodávajícího.

     

    zajímavé, auto přeci není skřín nebo oblek na míru , myslím že vždy se s malinkou slevou prodá, hlavně když se čeká měsíce.

    i když klobouk dolů, já i se zvláštním lakováním vyzvedával za 2 měsíce přesně a žádnou zálohu jsem neskládal, že by proto že jsem zaměstnanec Škoda Auto ??

  2. také jsme chtěli modrou, ale u nás v MB kde si to škodováci berou na operativní leasing jich jezdí mraky, tak jsme se ráno před odjezdem do zákaznického centra rozhodli pro tu nejdražší variantu, hnědou amber a nelitujeme.

    Maník co mi pul hodiny předával auto a proškoloval o těch všech hovadinách říkal že za rok co tam dělá tudle barvu neviděl. Ta barva se mění podle úhlu pohledu i nasvícení 

  3. odpadkový koš do dveří celkem na nic,

    držák mobilu do místa pro pití pod klimou je celkem malý( moje G2 se nevejde)

    sítový program vypadá fajn, ještě jsem ho nevyndal z obalu a přihrádka do kufru fajn.

    je to na tobě 

×
×
  • Vytvořit nový...