Přejít na obsah

OIILG

Uživatel
  • Počet příspěvků

    49
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil OIILG

  1. S paketem jezdím už tři roky a jediný "problém", kterého jsem si všimnul, je větší náchylnost na boční vítr při vyšších rychlostech (na dálnici). Jinak žádný rozdíl při jízdě nepozoruji, ale jezdím normálně.

  2. před 19 hodinami, Aleš_BX napsal:

    cetl sis navod k  Columbovi, jak se loga stanic ukladaji?

     

    nebo pouzít vlastnost tohoto fora, kterou ma rad Pawouk

    Nejen četl, ale dokonce jsem to tak dělal. Jenže když se objeví obrazovka odkud logo načíst, tak jsou všechny možnosti šedé, i když je tam SD karta vložená. Nefunguje ani v jedné čtečce, vypalovat CD se mi nechce. Ještě zbývá USB, takže zkusit flashku.

  3. Obávám se, že je to standartní stav. Mám 16" zimní Michelin A5 a na dálnici je značně citelný i boční vítr. Na letních gumách ten pocit nemám. Před týdnem jsem jel s Tiguanem na 16" zimních a také to bylo to samé. Foukám místo 2,1 (doporučeno škodovkou) na 2,4 (doporučuje Michelin) a je to lepší.

  4. Je to jednoduché. Řekl jsem, že pás je jasně určený k vytahování a v uživatelské příručce se nikde nepíše, jak ho správně vytahovat. A to je pravda. Proto pás nemohu vytahovat "špatně". Z toho je jasné, že se jedná o konstrukční chybu a že trvám na reklamaci. Nelíbilo se jim to, ale souhlasili s nafocením a posláním dotazu do škodovky. Myslím ale, že je ve škodovce přesvědčilo hlavně najetých 11000 km. Nejsem si jistý, že by to šlo tak hladce, kdybych měl najeto 5x tolik.

  5. Tak mám vybroušeno taky, ale jen u spolujezdce. Reklamoval jsem to, ale řekli, že to nejde. Trval jsem na tom, tak to nafotili a poslali do MB. Po dvou týdnech se stále neozvali. Je mi úplně jedno, jak má kdo nastavenou výšku. Jasně to vzniklo vytahováním pásu a ten je k tomu určený. Nikde se v uživatelské příručce nepíše nic o tom, jak správně vytahovat pás. Z toho jasně vyplývá, že je to konstrukční chyba. Předtím jsem měl O II a za deset let se nic takového nestalo. Nechápu proč bych se v autě za 700k měl po 11000 km dívat na prodřený plast.

    • Pozitivní 2
×
×
  • Vytvořit nový...