Přejít na obsah

V_Kokes

Facebook Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení V_Kokes

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. NN není prolezl jsem totálně celé auto a dokonce jsem řekl i známemu jestli náhodou nejsem slepý :-D
  2. Asi budu za blbce, ale nevím jestli se z těch dat dá něco použít. Zasílám fotku techničáku, třeba v tom vyčtete více :-D
  3. Zdravím Vás. Koupil jsem OII r.v. 2008 a zjistil jsem, že za nárazníkem je namontované tažné zařízení se zásuvkou, komplet. Jediné co chybí je samotná odnímatelná koule. Zkoušel jsem nějaké vrakoviště, ale bez úspěchu. Nevíte někdo o samotné odnímatelné kouli na prodej? už nevík kde ji sehnat nebo koupit. Jedná se o vertikalni odnimatelnou kouli, značku výrobce nevím. Štítek jsem nikde nenašel. už se na tažném zařízení oloupala i barva. Udělal jsem pár fotek, tak kdyby mi někdo uměl pomoci byl bych vděčný.
  4. pásy, blinkry vše zvukově funguje. Jedná se o paměť budíků, jelikož když vypnu klíček a vyndám ho a hned zase vrátím tak si pamatuje vše, jakmile, vyndám a chvíly počkám a zase zapnu, tak se vynulujou hodiny, denní kilometry a přepne se mi to z aktuální spotřeby na venkovní teplotu.
  5. Z nějakého důvodu si přístojová deska nepamatuje ani hodiny ani kilometry. po každé když přijdu po chvíly do auta jsou tam jen nuly. Co jsem vypozoroval, tak ani zvuková signalizace na puštěné světla nefunguje. Je možné, že mají sdruženou pojistku?Nebo bude chyba někde jinde? Jak zvuková tak hodiny s kilometry fungovali bez problémů. Děkuji za informace P.S. Jedná se o OII 2007 rok combi.
×
×
  • Vytvořit nový...