Přejít na obsah

KarelZikmund

Facebook Uživatel
  • Počet příspěvků

    102
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil KarelZikmund

  1. Ahoj,

     

    mohl by mi někdo poslat fotografii nebo schéma (raději fotografii s barvičkama jako pro blbce) konektoru za rádiem? Když mi měnili rádio za neoriginální vím, že tam něco měnili a když jsem teď vrátil Swing nejde mi USB, jen nabíjí. Díky moc.

  2. Jen si chci pochlubit skvělou prací jiného. Díky Ferdovi jsem první člověk se starým Rapidem, kterému LED fungují jako na novém Rapidu tzn. mění svítivost .... #megaradost

     

     

    Menším neduhem se bohužel po výměně jednotky zatím nepodařilo zprovoznit přední mlhovky. Corner funguje, ale přes vypínač se nerozsvítí. To už je však jen otázka času a ten už jsme neměli. Na jaře to dořešíme.

     

    Aspoň víte kam se obracet s prosíkem :)

    • Pozitivní 1
  3. Je doopravdy kombinace LED a Xenonů v noci tak šílená? Pořád to zvažuji a nevím. Chtěl bych LED, ale pokud tedy Fremmen píše co píše mám značné rozpaky zda do toho jít za ty peníze. Pochopil jsem to tedy dobře, že i v kombinaci s xenonem nedojde k utlumení led? Jestli je to tak, pak je to výměna sebevražda celkem :D

  4. V 7. 9. 2017 na 12:42, Josef Pedro napsal:

    Zdravím tak jsem již provedl výměnu za xenony + černý mlhovky. Foto před a po.

     

    Omlouvám se za přerušení vlákna o světlech z R17.

    20170830050203.JPG

    20170906145640.JPG

     

    Ahoj,

     

    nakonec jsem je z Mělníku objednal taky. Ta cena je bezkonkurenční v porovnání s ledkovými s nejistým řešením. Než mi to dojde a budu to v sobotu montovat chci jen zeptat:

     

    — doopravdy se jedná o nový, kompletní díl, který se jen vymění kus za kus a je tedy plug and shine a vše hned fungovalo bez jakéhokoliv zásahu či dokupování něčeho?

     

    Dle předchozích příspěvků by to tak mělo být, ale protože na to mám ve dvou sobotní dopoledne a pak cestu na 500 km nechci být zaskočen a raději se zeptám znovu. Děkuji.

×
×
  • Vytvořit nový...