Přejít na obsah

Tůča

Uživatel
  • Počet příspěvků

    11
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Tůča

  1. To by mohl dělat stálý proud který je připojen do ISO konektoru .... je to červený slabý kabel a jediný který se dá odpojit alespoň já to tak měl,když ho odpojíš a zaizoluješ aby ti to neprskalo někdě okolo tak by to mělo být allright :-)
  2. Tak prachovky vyměněny bylo to přesně jak jsi mi poradil práce na cca hodinku a půl vše je jak nové :-) ještě jednou moc díky za radu :-)
  3. Supr díky moc za radu hned jak budu moct tak to zkusím :-) a dám vědět jak to dopadlo :-)
  4. Takže žádné stahování (sundavání) pružiny ? a celý tlumič vyndám vrchem přes kufr nebo ani tapec v kufru nemusím rozebírat ?? :-)
  5. Zdravím chlapci zrovna řeším ten samý problém jako kdysi řešil "spartakcz" na zadních tlumičích mám zničené prachovky přikládám to samé foto jako on ,jde o tentíž problém ale nikde jsem tu nenašel jak tyto prachovky vyměnit.Budu rád za každou radu :-)
  6. Tak záhada vyřešena nakonec mi netěsnila guma 5 dveří přitáhl jsem kufr a je to oukéééj :-)
  7. čaute tak mě to také potkalo OII mám 3 týdny a tak zkoumám jaké má nedostatky pořád mě láká okolo něj chodit a zjišťovat sebemenší chybičky a co čert nechtěl .Když jsem začal vyklízet kufr tak jsem si řekl že se podívám jak to asi vypadá pod rezervou.Vyndám nářadí kolo a pod ním tak 1cm vrstva vody.Prvně jsem si řekl bůh ví jak dlouho to tam může být,vytřel jsem nechal vyschnout a našupal vše zpět.Včera jsem si na to vzpomněl takže opět to samé jen s tím rozdílem že vody tam bylo o cm víc. Dneska jsem byl v servise a chlápek mi řekl přesně to samé co tady čtu ..... Sednout si do kufru (tedy když je z něj věchno venku ) a někdo přítomný venku pomaličku polévat vodou z úrovně stěrače . Jsem zvědav kde to bude každopádně hned jak zjistím příčinu podělím se s vámi :-)
  8. Ano ano chlapi máte pravdu musí to být jako přehrávač takže mobil tablet noťas mp3ka prostě cokoli co přehrává jinak je mi to k ničemu ale i tak děkuju že jste na můj dotaz reagovali :-)
  9. Čau čau potřeboval bych radu mám výstup AUX v loketní opěrce koupil jsem si přechodku z aux na usb připojím do toho flashku a nejde nevíte někdo co s tím ??? Když do AUX připojím telefon tak to jde v pohodě tak nevím co je špatně :-/ a ještě posílám odkaz jak vypadá ta přechodka http://img.alibaba.com/img/pb/656/510/843/843510656_702.jpg
×
×
  • Vytvořit nový...