Přejít na obsah

Ondrej190

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Ondrej190

  1. Jj,to jsem viděl,ale přijde mi přece jenom 45 Ah trochu malo,tak se ptam,jestli nemate praktické zkusenosti . ( s tak malou baterkou v 1.8)
  2. Ahoj , prosím o rychlou radu , bude stačit do Octavie 1.8 20v r.v.98 55Ah baterie? Stará se mi samozřejmě teď v mrazech vybila.... :-( Jasně , že vím , že větší kapacita= lepší , ale těch 55 by mělo stačit nebo je to nesmysl? děkuju všem Ondřej
  3. No , asi mi nic jinýho nezbude. Problém je ještě,že nevim,jestli reklamovat zadní nebo střední díl...a že ho montovali v servise,kterej mi sice e-shop s výfukama domluvil,ale neni to stejná firma. No nic ,to je můj boj, jdu psát reklamační mail,držte mi palce.
  4. Přidám se s podobným dotazem (I když po pěti letech,já vím) : trápím se s nově namontovaným výfukem Bosal na 1.8 bez turba , střed i zadek. Nejdřív to bylo úplně hrozný,pak to trochu utáhli,pak i namazali, pak jinde ještě poopravili, dneska ještě odendali kus plechu ,tim se to po kouskách zlepšovalo,ale furt je to špatný , v určitejch otáčkác (třeba 2000 a pak 3000) tam něco neni tlumený... Sám už nevim,kam bych s tím zajel, všude kroutí hlavou, může to být tolik věcí. Poraďte mi prosím,kam,v Praze nebo okolí, s tím zajet, aby si s tím někdo opravdu vyhrál a příčinu odstranil. Nebo kam jste s tím jeli vy?
×
×
  • Vytvořit nový...