Přejít na obsah

SPEED

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem SPEED

  1. Kluci poradte. Mam Octu 1,8T(r.v.00 po faceliftu),najeto 66000 km. Taky odstranuji klepani od predni napravy u ridice. U spolujezdce vse ok. Je to citit i ve volantu. Vymenil jsem v autoriz.servisu pryzova luzka stabilizatoru a stale boucha hlavne na kostkach a vetsich nerovnostech. Nevite cim dalsim bych se mel zabyvat? Vsechny gumove casti podvozku vypadaji jako nove. Muzou to delat dorazy tlumice??? Diky.
  2. Kluci poradte. Mam Octu 1,8T(r.v.00 po faceliftu),najeto 66000 km. Taky odstranuji klepani od predni napravy u ridice. U spolujezdce vse ok. Je to citit i ve volantu. Vymenil jsem v autoriz.servisu pryzova luzka stabilizatoru a stale boucha hlavne na kostkach a vetsich nerovnostech. Nevite cim dalsim bych se mel zabyvat? Vsechny gumove casti podvozku vypadaji jako nove. Muzou to delat dorazy tlumice??? Diky.
  3. SPEED

    Meluzína v autě

    Diky žraloku. Na reklamaci jsem byl ale odbyli me,ze to od skla nejde. Asi na ne budu muset pritvrdit.
  4. Poraďte mi prosím. Mam Octavii 1,8T r.v.2000(po faceliftu). Byl jsem na výměně čelního skla.Po výměně mi začala od 90 km/h v mistech u spolujezdce pronikat do auta meluzína.Do auta nezatéká.Nechal jsem to na slusnem desti a nikde nic.Takze si myslim,ze sklo bylo dobre nalepeno. Byl jsem reklamovat( delal mi to autorizovany servis SKODA),ale nic nenasli. Vse odmontovali-u steracu a rekli mi,ze od skla to neni!!! Ze pry bychom museli jednotlive spary prelepovat a jet se projet a zjistit,kudy to jde(to porad dokola). Ale s originalnim oknem byl klid. Slysel jsem zvuk uvnitr,tak okolo 180km/h a to bych bral pri te rychlosti. Ale ted mi to zacne uz v 90km/h a pri 130km/h uz to pekne píská. Nemate nekdo zkusenost??? Diky.
×
×
  • Vytvořit nový...