Přejít na obsah

LukynZR

Facebook Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem LukynZR

  1. tak třeba jako tohle? http://www.motordiag.cz/produkt/vag5053can
  2. Je tedy nějaká cenově dostupná diagnostika, která by zvládala Fabii II 2010 předF s Maxidotama? Smazání servisu apod.?
  3. to jsem si taky říkal, tak jsem koupil druhé a úplně stejný... po zadání PINu fungovalo a po několika hodinách po nastartování konec...
  4. opravdu se ani nerozsvítí, nejde zadat PIN znovu. Pomocí diagnostiky se k rádiu taky nejde připojit.
  5. LukynZR

    MaxiDot

    Už jsem trošku zoufalej, tak hledám příčinu všude Není možné, že když jsem vyměnil polodoty za MaxiDota, že by se něco stalo s radiem Dance?? Věc se má takto: Koupil jsem Fabii II, měla polodoty a rádio Dance. Při opravě byla déle vytažená z auta baterie, proto chtělo radio znovu PIN. Tak jsem si řekl, že to mě to vyčtou elektrikáři, až mě budou přehazovat budíky na MaxiDoty. Budíky přehodili, ale Pin nevyčetli, tak jsem zajel do Škodovky. Tam mě dali PIN a rádio fungovalo... Pak jsem půl dne auto nepoužíval a po cca 6 hod jsem nastartoval radio nešlo. Už předtím byl na displeji jeden nefunkční pruh, tak jsem ho vyndal, že bude povytaženej káblík nebo tak něco... nic. Tak jsem si řekl, že jsem vůl a koupil přes inzerát nové radio s Pinem. Zapojil, dal PIN, hrálo a opět po pár hodinách nepoužívání auta po nastartování rádio nešlo. Úplně mrtvé... tak nevím. Někdo nějakou radu?
  6. Hele chlapi, je možné že po změně budíků, z polodotu na Maxidoty se odvařilo rádio - Dance? Zapojil jsem nové rádio Dance, zadal kod, vše fungovalo jak mělo i MaxiDot ukazoval stanice. Tak jsem normálně jel, zaparkoval a po 4 hod jsem se vrátil k autu a po nastartování už rádio nešlo, ani se nerozsvítí, pojistky jsou dobré. Nestalo se to někomu?? ... v příručce se píše, že by se měl provést "Vozidlový diagnostický test" může to být tím?? Díky
  7. Pročetl jsem celé vlákno, ale vůbec jsem se nedozvěděl, jak dodělat Automatické rozsvěcení světel, když mám auto z Německa. Má někdo prosím nějaký návod?
×
×
  • Vytvořit nový...