Walda RS Vloženo 8. Červenec 2011 Autor Sdílet Vloženo 8. Červenec 2011 sem pro klidně můžeme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 8. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2011 Co pátek k večeru?!19:00 ta pumpa co jsem o ní mluvily?!:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Walda RS Vloženo 8. Červenec 2011 Autor Sdílet Vloženo 8. Červenec 2011 ju tak ok když tak tel na mě, kdybych se sem nedostal 722661473 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 8. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2011 na mě 602 759 223 :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Walda RS Vloženo 16. Červenec 2011 Autor Sdílet Vloženo 16. Červenec 2011 tak myslim, že sraz se povedl 3 lidi ale dobrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 16. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2011 tak myslim, že sraz se povedl 3 lidi ale dobrý Lepší než drátem do oka..:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2011 kdo byl ten třetí????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Walda RS Vloženo 17. Červenec 2011 Autor Sdílet Vloženo 17. Červenec 2011 ještě kámoš s GIV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vito033 Vloženo 7. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2011 ahoj ahoj lounsko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 8. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2011 Zdar.zdar zdar..:-) kdy bude sraz WALDA RS?!:-D Hlásím příjezd 19.8 z dovolené..:-) odjezd 12....:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Walda RS Vloženo 8. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2011 no viděl bych to na toho 20.8.. tak pište kdo jak můžete, ať je mega sraz, aspoň 6lidí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 8. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2011 aby nám to parkoviště nebylo malý a nemuseli jsme si pronajmout letiště na tejnici :-)))) jinak předběžně hlasím že bych moh dorazit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Walda RS Vloženo 8. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2011 tak sem to hodil i na Face ještě bych moh udělat plakáty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans_RS Vloženo 8. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2011 jojo moh bych dorazit na muj ,,prvni,, letosni sraz a kde to ma bejt?.) nojo, nejbylo vubec ale vubec cas na nejaky hrani:/ stehovani stehovani a prestavovani dvou bytů a zahrady po povodnich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Walda RS Vloženo 8. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2011 místo konání pravděpodobně Rock oil pod červeným vrchem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vito033 Vloženo 8. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2011 no já bych taky určitě dorazil.. pokud nebudu v praci.. jeste bych mohl rict kamosovi taky koupil ted O1 .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 8. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2011 tak sem to hodil i na Face ještě bych moh udělat plakáty kde to je na facu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Walda RS Vloženo 8. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2011 raca: ještě pár známejch co neni tady david: určitě čim víc tim líp. přivezte mi jí ukázat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vito033 Vloženo 8. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2011 to je jasný.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 9. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2011 Tak o tom ani potom 20.8 jsem tam jak na koni..:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Walda RS Vloženo 9. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 9. Srpen 2011 přijeď radši autem hele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 9. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2011 a v kolik hodin by to mělo být???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Walda RS Vloženo 9. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 9. Srpen 2011 no já bych to viděl nějak na odpoledne. co kolem 15té? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 9. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2011 výborný čas...já mám volno teoreticky do 17.00 takže no problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 9. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2011 A co 14:00?!Byl by to takový neutrální stav..:-D Musím si seřídit Sluneční hodiny..:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.