ladislav26 Vloženo 26. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2010 Dobrý deň prajem , mam doma Škodu Fabiu Classic 1.4 MPI a pred včerom mi prestalov fungovať predné stierače lenže čo som pozeral poistky sú všetky v poriadku čo može byť chyba ??, vedel by mi niekto poslať ako ma vyzerať pistna skrinky s pojistakmi či mam všetky poistky kde maju byť ?? dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 26. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2010 Zalezi od vybavy. Mal by si v poistkach mat papierik s popisom, kde ma aka poistka byt. Nielde tu na fore tu je nascanovana ta karticka. Bud v elektrike alebo v inst. manualoch. Poistky tiez nestaci kontrolovat vizualne. Treba ich premerat. Niekedy vyzera poistka ok a je prepalena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladislav26 Vloženo 26. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2010 Ahha no tak vybava je zakladna a mam tam modre poistky 15 a ked som meral tak mi 3 nereagovali može to byť tym že som nemal auto naštartovane ??? alebo tam bude chyba a pri poistka je jedno ako ju tam vložim ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 26. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2010 U pojistky je jedno jak jí tam dáš, jen se musíš trefit do ""uložení"". Proměřit, znamená vytáhnout ji ven a změřit na nějaký "mašince". Já měl taky "dobrou" pojistku a přesto mi strašně málo svítilo osvětlení interieru. Po výměně pojistky za jinej kus funguje na 100%. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladislav26 Vloženo 26. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2010 ahha a poistku som preto chcel vymienať lebo mi nejdu predne stierače tie poistky som skusal zo skušačkou a ukazovalo že je v ok ale nejde nič a este jedna otazka blikaju mi svetla na Fabie može byť problem tiež s poistkami ???? alebo to bude niečo ine v jednom servise mi hovorili že to blika preto lebo mam LPG pohon ale moc tomu neverim podla vas čo može byť problem ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 26. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2010 Otázka je co myslýš těma blikajícíma světlama? Myslíš hlavní světlomety nebo osvětlení palubky? Pročti si tohle TÉMA a možná tam najdeš odpověď. Na LPG tady je dobrej uživatel s nickem Karel LPG. Ale možný je všechno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladislav26 Vloženo 28. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2010 Takže problem vyriešeny poistka vymenena a museli sme aj akumulator naplniť distilovanou vodou lebo tam už nebolo ani kvapky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martas9 Vloženo 21. Únor 2011 Sdílet Vloženo 21. Únor 2011 Dobrý den. Mám Fabii Combi 2005 1.2 47kw a včera se mi podařilo pustit přimrzlý zadní stěrač a samozřejmě už nejde. Může to být pojistkou nebo je rozbitý motorek. Moc se vtom nevyznám, tak předem děkuji za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 21. Únor 2011 Sdílet Vloženo 21. Únor 2011 Tak naprv pozri poistky na tej kartičke pri poistkach to je vyznačene ktore su stierače. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martas9 Vloženo 21. Únor 2011 Sdílet Vloženo 21. Únor 2011 Zítra na to kouknu, já spíš myslel jestli by měla odejít v tomto případě pojistka nebo jestli jsem mohl províst i něco horšího a dražšího :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martas9 Vloženo 21. Únor 2011 Sdílet Vloženo 21. Únor 2011 Jo a ještě jedna možná hloupá otázka, když budu měnit tu pojistku musí se odpojovat baterka nebo tak něco. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 21. Únor 2011 Sdílet Vloženo 21. Únor 2011 Nič netreba odpojovať len pozri tie ktore su vyznačene synbolom stierač. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martas9 Vloženo 21. Únor 2011 Sdílet Vloženo 21. Únor 2011 Díky, já už jsem tady někde koukal na schéma a měla by to být pojistka č. 32 10A Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martas9 Vloženo 22. Únor 2011 Sdílet Vloženo 22. Únor 2011 Tak opraveno-zvládl jsem to i já byla to pojistka č. 32 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.