Přejít na obsah

zadní ostřikovač se otačí se stěračem

vratimovák

Doporučené příspěvky

• o 3 týdny později...

Zdarec lidi.Na fabii se mi otačí zadní ostřikovač společně se stěračem.Máte někdo skušenost jestli to jde opravit nebo se musí vyměnit celý ancábl.

Ja to mám tiež tak. Predtým mi tryska striekala vodu na jedno miesto, a po čase sa už otáča so stieračom. Najprv mi to vadilo ale teraz na to už kašlem, hlavne že strieka :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přátelé okřídleného šípu,

jestli existují dvě varianty ostřiku neviděl jsem to, tedy pokud není myšleno z vrchu, ale aby se otáčela tryska to pochybuji, ale přít se nebudu.Jestli se však nyní začla otáčet tryska, asi to nebude normální. Zajímalo by mne, když je stěrač na opačné straně okna a zapneš ostřik, tak to musíš ostřikovat i půlku RZ, ne? Proto si myslím, že stříká tryska do prostřed okna, aby se kapalina při pohybu stěrače ze strany na stranu dostala před břit jak na pravo tak i na levo. To mi připadá logické. Ovšem rád se nechám poučit. Rozloučím se větou: Kéž by nám to stříkalo pořád a tam kam má. Radek. :)

Odkaz ke komentáři

Přátelé okřídleného šípu,

jestli existují dvě varianty ostřiku neviděl jsem to, tedy pokud není myšleno z vrchu, ale aby se otáčela tryska to pochybuji, ale přít se nebudu.Jestli se však nyní začla otáčet tryska, asi to nebude normální. Zajímalo by mne, když je stěrač na opačné straně okna a zapneš ostřik, tak to musíš ostřikovat i půlku RZ, ne? Proto si myslím, že stříká tryska do prostřed okna, aby se kapalina při pohybu stěrače ze strany na stranu dostala před břit jak na pravo tak i na levo. To mi připadá logické. Ovšem rád se nechám poučit. Rozloučím se větou: Kéž by nám to stříkalo pořád a tam kam má. Radek. :)

Dve varianty ostrekovania nie sú. A ja ostrekujem vodu len krátkymi dávkami vtedy, keď je stierač na pravej strane. Vtedy strieka voda nad stierač. :smich:

Odkaz ke komentáři

• o 2 roky později...

Je to přesně tak,jak to píše Jaroe.Důvodem tohoto problému je nevhodné konstrukční řešení ostřikovače.Dá se to vyřešit tak,že po demontáži celého kompletu motorku ostřikovače se původní ocelová trubička vymění za měděnou a je pokoj.Když trochu pohledáte,je to tady někde několikrát popsané jak na to.Sám jsem to dělal asi před rokem a půl a od té doby zadní ostřikovač funguje tak jak má a do zadních dveří nic neteče.

Odkaz ke komentáři

Treba tam dať trubičku PVC z guličkovej tužky, vyskúšať ktorá pasuje. a je po probléme. pred montážou ju natrieť tukom, aj vnútornú trubku, do ktorej sa zasúva ostrekovacia trubička, aby bol ľahký chod pri otáčaní stierača.

Editováno: , autor: touareg3
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...