rolfik Vloženo 4. leden 2011 Sdílet Vloženo 4. leden 2011 Zdravím. Měl bych dotaz ohledně chladiče v mojí fabii 1,4 16V. Na přiložených fotkách je vidět, že nejspíš trochu teče, ale chladící kapalina neubývá. Jak moc je to vážny? Měl bych s tím něco dělat? díky za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 5. leden 2011 Sdílet Vloženo 5. leden 2011 Pokud ti neubejvá kapalina tak bych to nechal. mohlo ti to utíkat a už se to zatáhlo samo. jen bych to vohlídal a pokud by se to zhoršilo, tak zaletování chladiče. Těm "lepícím" sadám bych moc nevěřil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolfik Vloženo 8. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2011 dík za odpověď zatím to nechám tak a budu to hlídat jestli to neteče a doufám, že nepoteče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
labi Vloženo 27. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2017 (editace) Zdravím, měnil jsem na fábce termostat, a když už byla vypuštěná voda tak jsem měnil dole na hadici O kroužek, protože jsem si myslel že mi tudy utíká voda. Byla tam vždy kapka, pod autem vlhký flek a jednou za 2 měsíce jsem musel dolejvat vodu. Bohužel to kroužkem nebylo. Sákne to někde jak je plast zakrimpovaný do těla chladiče. Jaké máte zkušenosti s přípravky na utěsnění chladičů? Třeba na WYNNS - RADIATOR STOP LEAK. Na netu a na youtube toho je mrtě, ale...... Nerad bych si zasral systém něčím co třeba ani pořádně nefunguje. Nebo funguje, ale prožere mi to třeba časem těsnění atd. Editováno: 27. Listopad 2017, autor: labi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabobo Vloženo 28. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2017 S podobným průsakem jsem měl taky problém a pak jsem zjistil,že to prosakuje jak je zašroubováno teplotní čidlo do chladiče.Po dotažení čidla vše v pohodě - už více než rok.Ale dostat se k tomu čidlu klíčem byl docela problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukasross Vloženo 16. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2022 (editace) -- Editováno: 9. leden 2023, autor: lukasross jsem hlupak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.