Publikováno Leden 4, 201114 r Zdravím. Měl bych dotaz ohledně chladiče v mojí fabii 1,4 16V. Na přiložených fotkách je vidět, že nejspíš trochu teče, ale chladící kapalina neubývá. Jak moc je to vážny? Měl bych s tím něco dělat? díky za odpovědi
Leden 5, 201114 r Pokud ti neubejvá kapalina tak bych to nechal. mohlo ti to utíkat a už se to zatáhlo samo. jen bych to vohlídal a pokud by se to zhoršilo, tak zaletování chladiče. Těm "lepícím" sadám bych moc nevěřil.
Leden 8, 201114 r Autor dík za odpověď zatím to nechám tak a budu to hlídat jestli to neteče a doufám, že nepoteče
Listopad 27, 20177 r Zdravím, měnil jsem na fábce termostat, a když už byla vypuštěná voda tak jsem měnil dole na hadici O kroužek, protože jsem si myslel že mi tudy utíká voda. Byla tam vždy kapka, pod autem vlhký flek a jednou za 2 měsíce jsem musel dolejvat vodu. Bohužel to kroužkem nebylo. Sákne to někde jak je plast zakrimpovaný do těla chladiče. Jaké máte zkušenosti s přípravky na utěsnění chladičů? Třeba na WYNNS - RADIATOR STOP LEAK. Na netu a na youtube toho je mrtě, ale...... Nerad bych si zasral systém něčím co třeba ani pořádně nefunguje. Nebo funguje, ale prožere mi to třeba časem těsnění atd. Upraveno Listopad 27, 20177 r od labi
Listopad 28, 20177 r S podobným průsakem jsem měl taky problém a pak jsem zjistil,že to prosakuje jak je zašroubováno teplotní čidlo do chladiče.Po dotažení čidla vše v pohodě - už více než rok.Ale dostat se k tomu čidlu klíčem byl docela problém.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.