Publikováno Leden 6, 201114 r Ahoj, mám problém, v servisu diagnostikován jako, posilovač brzd. Oprava ve škodovce by byla 9-10tis. Myslíte prvně si všichni mysleli, že je v háji vývěva, ale potom testováním zjistili, že je to posilovač. našel jsem jeden produkt za velice zvláštní cenu tady: http://www.nd-skoda-volkswagen.cz/cz/autodily-skoda/hydraulika/5032-posilovac-brzd-superb-2000-2008.html myslíte si, že by to bylo tak jednoduché a levné nechat vyměnit pouze toto??? Nevím a tak se ptám a doufám, že se dozvím... :-) Díky za chytrosti!
Leden 9, 201114 r Tak ono záleží co zjistili, jestli je poškozeny hlavní brzdový válec nebo posilovač z odkazu. Pokud posilovač, tak ho kup, vyměň a hotovo. V tom odkazu je to, ale bez hlavního brzdového válce, tak pozor na to ! Ta udávaná cena ze škodovky by odpovídala celému kompletu(posilovač+h.brzdový válec).
Květen 27, 201213 r Ahoj, mám takový problém že, když za jízdy přibržduji, poprvé sešlápnu brzdový pedál auto brzdí pěkně, ale když po třech vteřinách sešlápnu podruhé pedál už jde o hodně hůř a když po 2-3 vteřinách brzdím po třetí, tak brzdový pedál je úplně tvrdý a nedá se brzdit. Máte někdo s tímto zkušenosti, můžete mi někdo poradit, může to být vývěva? Předem díky
Květen 27, 201213 r Kdysi jsem něco obdobného řešil sice na jiném voze, ale byla to v posilovači nějaká gumička, která propouštěla, resp. nefungovala tak, jak měla.
Prosinec 25, 201212 r Mám ten samý problém s postupným tvrdnutím pedalu při vícero brždění za sebou. Už jste to někdo řešil?
Únor 3, 201312 r Ano, už to má vyřešený , odcházely mi podtlakové hadičky stářím, když praskla, vyměnil jsem ji a praskla už další, tak jsem je všechny vyměnil a byl klid, jsou tam velké tlaky a jedna hadička vede z turba. Za měsíc jsem měl ten stejný problém a musel jsem vyměnit kolínko mezi posilovačem a vývěvou, byla tam malinká prasklina, neslo to skoro vidět, od té doby mám klid. Hadičky stály asi 300,- Kč a to kolínko originál asi 650,- Kč.
Únor 4, 201312 r Ahoj, včera jsem prochazel e-shopy s autodily a našel jsem na www.autorykl.cz podtlakové hadičky dva typy, určené pro superba v metraži. jen ta cena mi přijde drsná. Nevíte nahodou kolik je potřeba cca m na kompletní výměnu? Kdybych to chtel pro pořádek vyměnit...
Únor 15, 201411 r Mám ten samý problém s postupným tvrdnutím pedalu při vícero brždění za sebou. Už jste to někdo řešil? nazdar, mam rovnaky problem s brzdenim. vyriesil si to uz? diki
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.