Host aka Vloženo 16. Červen 2006 Sdílet Vloženo 16. Červen 2006 Když chytnu rukama kolo a trochu s ním zacloumám, je patrné takové slabé cvakání a je tam vůle. Sice nic etrémního, ale je tam. Co to může způsobovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 16. Červen 2006 Sdílet Vloženo 16. Červen 2006 Když chytnu rukama kolo a trochu s ním zacloumám, je patrné takové slabé cvakání a je tam vůle. Sice nic etrémního, ale je tam. Co to může způsobovat? Ja bych rekl, ze vule v lozisku. Melo by to jit normalne lehce dotahnout ??? Ale nerikam to na 100%... Od toho jsou tu jini Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 17. Červen 2006 Sdílet Vloženo 17. Červen 2006 Jenom upřesním, že jsem myslel to, že kolo oběha rukama obejmu a zakmitám do strany (jednu ruku vpřed, druhou vzad) a ne po/proti směru otáčení kola... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mefisto Vloženo 18. Červen 2006 Sdílet Vloženo 18. Červen 2006 Nevibavim si ted presne jak to ma skodovka tam vsechno, ale zkus to vzit nahore a dole a kdyz to cvaka tak to byva jeden z kloubu. Lozisko v kole se casto projevuje pri jizde kdyz jedes rovno a mirne vytacis volantem doleva ci doprava tak zacne "vrcet" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slavo Vloženo 22. Červen 2006 Sdílet Vloženo 22. Červen 2006 Mne ked menili lozisko a hodili to na zdvihak, malo to pri rucnom pokymacani tiez dost velku volu a bolo to lozisko a cap ramena, koleso bolo uplne volne, ako keby bolo povolene na sroboch. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 22. Červen 2006 Sdílet Vloženo 22. Červen 2006 No ale já tam mám týden staré kuláky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stofi Vloženo 23. Červen 2006 Sdílet Vloženo 23. Červen 2006 Lozisko bys zrejme poznal podle zvyseneho hluku. Zvedni to na hever, chyt za kolo zvrchu a zespoda a zacloumej s tim. Nesmi tam byt zadna citelna vule. Okta nema vpredu kuzelova loziska ktera by se dala dotahnout/povolit, a na povolenou jistici matici bych asi nevsazel. Ale je treba se na to podivat. Dalsi eventuelni moznost by mohla byt v ramenech (rameni)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berry Vloženo 29. Červen 2006 Sdílet Vloženo 29. Červen 2006 A nebo taky spojovačky řízení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travnik Vloženo 30. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2007 Mám následující problém: Při přidání a ubrání plynu mám pocit, že se hýbe přední náprava. To samé se děje, když rychle přerušovaně brzdím. Před časem dostala octa dost velkou ránu na nápravu, ale projevovat se to začalo asi tak po 2 měsících. Nevíte čím by to mohlo být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 Mám následující problém:Při přidání a ubrání plynu mám pocit, že se hýbe přední náprava. To samé se děje, když rychle přerušovaně brzdím. Před časem dostala octa dost velkou ránu na nápravu, ale projevovat se to začalo asi tak po 2 měsících. Nevíte čím by to mohlo být? Na zvedák a prohlídnout, takhle ti těžko někdo řekne co by to mohlo být. Jestliže to dostalo ránu, tak tam třeba taky něco mohlo prasknout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travnik Vloženo 2. Září 2007 Sdílet Vloženo 2. Září 2007 Na zvedák a prohlídnout Po tý ráně jsem to hned dával na geometrii a technik to prohlížel a nikde nic neviděl. Ta vůle se objevila asi až časem, spíš mi jde o to, v čem se náprava může hýbat. Může být ta vůle i v ložiskách? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.