Petr67 Vloženo 10. leden 2011 Sdílet Vloženo 10. leden 2011 Mám oktávku rv 2000 1.9td a rozpadl se mi ten molitan co je pod plastovým krytem na motoru. Zbytek jsem otrhal a nasadil z pět jen plast. Chci se zeptat má to velký vliv na hlučnost motoru? Jde ten molitan někde sehned neb něčím nahradit? Dík za informace. Pokud tohle téma již proběhlo tak se omlouvám, nenašel jsem ho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juri23 Vloženo 10. leden 2011 Sdílet Vloženo 10. leden 2011 ja zhanam tiez prestne ten molitan.. ale co som hladal tak som nasiel len to ze sa to da kupit len komplet aj s plastom a cena u nas je okolo 130€ .... ale ak to niekto niekde videl samostatne potesi ma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duško Vloženo 13. leden 2011 Sdílet Vloženo 13. leden 2011 Pridávam sa aj ja k pátarčom po tom molitane... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marsal Vloženo 15. leden 2011 Sdílet Vloženo 15. leden 2011 taky shanim jestli sezenu, napisu kde jsem sehnal... ve skodovce nevim, tam asi cely kryt. v pondeli tam jedu pro tlakovou trubku tak se zeptam ale pochybuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travertino Vloženo 20. leden 2011 Sdílet Vloženo 20. leden 2011 (editace) Kouknul bych po vrakovištích,, nebo já nakupuju tady a někdy tam maj zboží aj v akci,, však mrkněte. Ps:jsem s tím shopem spokojený max. http://www.skoda-dily.cz/online-obchod.html nebo zkuste www.bazoš.cz prodávaj tam soukromně Editováno: 20. leden 2011, autor: travertino Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jelen10 Vloženo 14. Duben 2011 Sdílet Vloženo 14. Duben 2011 Tak mám ten molitan taky na prach. Tady jsem něco našel ,ale nevím který vybrat,zatím to vypadá tady na ten http://www.ahifi.cz/sinus-live-akusticka-samolepici-izolacni-pena-dsm.html#popis-produktu Pokud jste to někdo řešil jinak dejte vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juri23 Vloženo 15. Duben 2011 Sdílet Vloženo 15. Duben 2011 jo to by slo, len keby bola o nieco hrubsia aspon tie 2-3cm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek1806 Vloženo 14. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2011 Zdravím bude vadit, když tam ten plastový kryt nějakou dobu mít nebudu? Má to na něco vliv? Díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 14. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2011 Lidi co mají na benzínech plyn, tak ho tam taky nemají, páč pod něj nevlezou ty bebecha od plynu, a jezdí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 14. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2011 Taky ten plastový kryt nemám, ale časem si ho tam určitě dám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 13. Duben 2013 Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 Nazdar! Taky mě to štvalo,že se mě rozpadával ten molitan zespod krytu.Použil sem výšeuvedený produkt a nalepil.Vypadá to dobře,teď jen aby to drželo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dc34 Vloženo 30. Červen 2013 Sdílet Vloženo 30. Červen 2013 Taky jsem měl problém s rozpadem molitanu krytu motoru. Na výše uvedené rady jsem jel do Ahifi a prodavač mi doporučil novinku http://www.ahifi.cz/tlumici-material-gladen-aero-multi.html - je to tenký materiál, vypadá to jako neoprén a tlumí to prý o dost víc, než např. zmíněný Sinus Live. Nalepení je otázka pár minut, takže doporučuju! Btw., na stránkách to mají za 435,- Kč, ale na prodejně jsem to dostal za 190,- :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 1. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2013 jeden tady mudruje že je plast k ničemu, já nesouhlasím mám sic benzín ale jízda s a bez deklu je kua rozdíl + tlumení z ropáka na kapotě je taky znát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bibso Vloženo 7. Září 2013 Sdílet Vloženo 7. Září 2013 Tiez sa mi pena nakomplet rozpadla a vyriesil som to tak, ze som na kryt zospodu nalepil tlmiaci asfaltovy pas, ktory je nehorlavy http://forum.skodahome.cz/topic/123945-bibsova-octavia-19tdi/page-2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetaBa Vloženo 23. Duben 2018 Sdílet Vloženo 23. Duben 2018 Ahoj, mohu všem spolehlivě a vřele doporučit zcela obyčejný mirelon. Stačí si nůžkami vystříhat papírový profil, který bude kopírovat spodní stranu krytu motoru a podle této šablony si vystřihnout max 6 vrstev mirelonu (já osobně použil obyčejný žlutý 2mm, byl po ruce). Sedmou vrstvu bych už nedoporučoval přidávat, mezi motorem a krytem motoru by už spíše překážela. Jednotlivé vrstvy jsem k sobě na několika místech (hlavně po obvodu) důkladně přilepil obyčejným pattexem a čelní stranu (ze které proudí za jízdy vzduch do motoru) přelepil izolepou tak, aby se větrem od sebe jednotlivé vrstvy časem neodtáhly a neroztrhaly. Na několika místech se mirelon dotýká rozžhavených částí motoru a i když jsem pochopitelně nejprve podrobil mirelon testu žáruvzdornosti (stačilo přilepit několik menších kousků mirelonu přímo na hlavu motoru mé Škody Octavie TDi 81kW a ujet pár set km - zcela bez potíží), i přesto jsem pro jistotu potáhl vnější stranu poslední vrstvy mirelonu oboustrannou lepící páskou a na ni přilepil obyčejný alobal (klidně i nějaký potravinářský). Efekt odhlučnění vynikající a po roce ježdění mohu doporučit jako spolehlivou zvukovou izolaci. PB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.