Přejít na obsah

fabia RS nebo octavia RS

maca

Doporučené příspěvky

Myslim si, že lepší jízdní vlastnosti fakt nemá. Sám vlastním ORS. Ale možná je to jen můj názor :)

Ohledně spotřeby to s ORS neni tak horký, ale člověk, kterej si koupí turbo benzínovej motor musí počítat s tím, že když se chce svízt, tak si připlatí, ale zase to za to stojí si myslim. Já mam průměrnou spotřebu kolem 7,5 - 8,5 ať jedu ve městě nebo mimo. :palec2: Dokonce se mi povedlo na trase Praha - Ústí n/L jet za 6,5l což je slušný :)

Je fakt, že je to asi o výběru a o citu, ;) ale vzhledem ke zkušenostem, FI a OI, jezdil jsem v obou, ale upozorňuji že OI byla 1.8T podvozek v sérii. Myslím, že FI lepší vlastnosti má.. už i v sérii je podvozek FI docela vychvalovanej a vyzdvihovanej.. neříkám že OI není krásný a super auto, navíc ten benzín, to se upřít nedá, ale pokud se bavíme o jízdních vlastnostech, tak je OI na podvozku Golfu, nebo se pletu?? Klidně mě opravte!! A i v různých testech kritizovali, že na takovým podvozku takhle dlouhý auto, prostornej kufr.. atd.. rozvor 2,5m a za koly ještě poměrně dlouhá část karoserie, napomáhá rychlejšímu přetáčení, takže jak již se tady psalo, na rovinky vede OI, ale do první zatáčky, pak by měla navrch FI (Ale není to mířeno na Vášnivou debatu :D ) Majitel OI bude obhajovat OI a majitel FI bude obhajovat asi FI.. :D;)

Editováno: , autor: Jarys
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No chlapy když jedu Bolka - Ustí ( cca 90km) kde to jde tak jedu 150 a kde ne tak klasika 90km/hod samozřejmě ,že po sestě je spoustu vesnic a přijedu na místo a spotřeba je vždy do 6,5litru.Na nádrž najedu vždy 600km a když jedu na spotřebu tak dokonce 750km.Mám jí z Německa a je to listopad 06 asi dobře zajeta.

Odkaz ke komentáři

ajo, tak to sorry.. :) možná bylo myšleno naplno, jakože při záběru... :) to já když jedu dálku třeba cca 200km a mažu si to podle svýho a nešetřím ji, tak jsem taky na hodnotě 6,2.. 6,5 to máš rech, v tomhle jsou diesly super a to si nijak nohu nehlídám.. za to, když jedu na úsporu, tak se dá dostat pod 5l, což je super.. :palec2:

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...