Publikováno Leden 18, 201114 r Dobrý den, mám 2002 Octavii 4x4 2.0i 85kw a za studena mi nechce nastartovat, dusí se a občas naběhne až třeba na potřetí nebo i víc. Potom za jízdy za studena při akceleraci pocukává a netáhne za současného problikávání kontrolky check engine. Jsou nové svíčky i lambda sonda. Nevíte náhodou někdo, co s tím může být? Děkuji za odpovědi.
Leden 19, 201114 r Autor Dobrý den, mám 2002 Octavii 4x4 2.0i 85kw a za studena mi nechce nastartovat, dusí se a občas naběhne až třeba na potřetí nebo i víc. Potom za jízdy za studena při akceleraci pocukává a netáhne za současného problikávání kontrolky check engine. Jsou nové svíčky i lambda sonda. Nevíte náhodou někdo, co s tím může být? Děkuji za odpovědi. Opravdu nikdo nevíte??? Prosím o pomoc. Díky.
Únor 1, 201114 r Autor Dobrý den, mám 2002 Octavii 4x4 2.0i 85kw a za studena mi nechce nastartovat, dusí se a občas naběhne až třeba na potřetí nebo i víc. Potom za jízdy za studena při akceleraci pocukává a netáhne za současného problikávání kontrolky check engine. Jsou nové svíčky i lambda sonda. Nevíte náhodou někdo, co s tím může být? Děkuji za odpovědi. Tak jsem nechal vyměnit svíčky, lambda sondu a zapalovací cívku a startuje v pohodě, jen stále za studena pocukává při plném plynu. Při zahřátí až tak kolem 150km/h, za současného blikání kontrolky check engine. Diagnostika píše 2 chyby: (P0300): zjištěno vynechání zapalování/trvalá závada a (P0304): Válec 4 / rozpoznán výpadek ve spalování / trvalá závada. Mechanik říká, že už opravdu neví ... Nevíte někdo, co to může být??? Díky.
Únor 1, 201114 r Autor Kabely si taky dával nový, když si měnil tu cívku? Mechanik měnil kabel ke 4. válci, to je ten, co hlásila čtečka jako chybu spalování ...
Únor 3, 201114 r Dobrý Den chtěl jsem se zeptat co byla příčina toho pokoktávání protože já mám octavii combi 1,9 a pokaždé když to auto stojí 12 hodin venku tak ho nastartuji ono běží a po 300 metrech se at mám tam 3 rychlost a otáčky jdou dolu začne se to jakoby dusit kouř v zádu a musim podřazovat a pak už to všechno proběhne a jezdí to dál a neudělá to.nevím už co stím
Únor 4, 201114 r Mechanik měnil kabel ke 4. válci, to je ten, co hlásila čtečka jako chybu spalování ... Zkusil bych vše z 4 válce prohodit s jiným, jestli se závada přesune, současně změřit tlaky ve válci. Tyhle dvoulitry, prý měly některé obráceně nasazený některý kroužek na pístu (asi stírací - již si to nepamatuji - to jsem pouze četl - prý proto to tak žere olej).
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.