Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Mám prosbu! Dostal se mi do rukou multimedia interface pro DX navigaci, ale nemám k ní bližší návod, takže nevím, jak ji zapojit a co to vlastně umí. Poradíte mi? V návodu píšou připojit 12V a zem a potom tam jsou dva kabely kde je 12V IGN, což bude ignition, ale nevím kam zapojit. Nejvíc by mě potěšilo, kdyby mi někdo napsal na které vodiče u navi DX to napojit (barvy). Děkujiii a přikládám pár fotek.

post-55712-0-37607700-1295448881_thumb.j

post-55712-0-33911800-1295448891_thumb.j

post-55712-0-70418700-1295448902_thumb.j

Spínané + máš na pinu 4 černého konektoru (S-kontakt). Vypíná se s vytažením klíčku ze spínačky. Tamtéž napoj i ten bílo modrý, ale jak píší přes spínač...

Navi DX.pdf

• Autor

Řehoř: Hrozně mooc děkuji. Čekám na odpověď a každou chvíli tady koukám. Dneska se na to vrhnu a potom udělám nějaký fotopopis pro ostatní. Snad se mi ta navigace podaří vytáhnout bez vidliček. :) Ještě jednou děkuji za návod!

Řehoř: Takže jsem zapojil podle Tvé rady a FUNGUJE! Je to parádá. Podle návodu tady jsem odblokoval obraz za jízdy odstřihnutím GALY, takže už mám obraz i při jízdě. Zítra ještě musím koupit odrušovací filtr (http://www.hadex.cz/elektrosoucastky-ostatni--odrusovaci-filtry--G598) zřejmě tento, protože při nastartovaném motoru se ozývá typické pískání alternátoru v repro.

Jediné, co není podle mých představ je fakt, že při vypnutém zapalování nefunguje obraz - pouze zvuk. Uvažoval jsem tedy, že napojím spínané +12V na stálé +12V, ale to by mělo zřejmě stálý odběr, což je samozřejmě nežádoucí.

Vzhledem k tomu, jak modul topí při provozu odhaduju, že asi nebude rozumné stát s vypnutým motorem a u toho koukat na film -to je asi důvod, proč je to na spínaném +.

Každopádně vše poctivě fotím a po finálním dokončení zde dám návod pro ostatní, protože jsem nikde na českém netu (ani google) nenašel potřebné informace. Všude jen útržkovitě - nejvíce na tomto fóru. :)

Upraveno od jirina5

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.