Přejít na obsah

subwoofer do auta, který býl dříve využíván doma

Doporučené příspěvky

Lidi znáte někoho kdo má v autě subwoofer který je určen k poslechu doma? Myslím klasickej subwoofer třeba od kina. Jeden takovej mám doma a v pokoji hraje fakt výborně. Přemýšlel jsem že si koupím měnič napětí, a napětí do wooferu dám hned z kufru a jen natáhnu kabel od rádia. Rádio má výstup na woofer. Myslíte že je to reálný a že to bude jakž tak hrát? Výkon má 120w RMS. Díkec moc :)

Editováno: , autor: Flat..
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Soráč, zapomněl jsem napsat že subwoofer je aktivní. Měřil jsem ale doma napětí a ve vypnutým stavu to žere asi kolem 5 watů. Myslíte že to bude nějak třískat baterku? Přemýšlel jsem ještě o spínači na dálk. ovládání...

Editováno: , autor: HanyZ
necituj předchozí příspěvky, téma je pak nepřehledné :
Odkaz ke komentáři

Myslíte že to opravdu nebude stačit? Měřil jsem doma odběr SW a papá to něco kolem 25 wattů. Když si koupím měnič napětí s výkonem např. 75 wattů, tak to musí fakčit, ne?

Editováno: , autor: Wojnar
Necituj poslední příspěvky!
Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

...tak s tímto bude mít jen těžko kdo nějakou zkušenost...raději bych se poohlédl po osvědčených věcech...ale to co bych udělal já nemusí druhý...

...já můžu mluvit jen za tento aktiv...

http://www.rapid-autohifi.com/store/goods-aktiv_Kicx_ICQ300BA-71-kicx-icq300ba-aktivni-subwoofer-box.html

...a nebo...

http://www.fancarhifi.cz/www-fancarhifi-cz/eshop/42-1-Subwoofery/176-2-SW-boxy-aktivni/5/240-Fusion-EN-AB1120

...ten je se vším všudy...

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

No a není to trošku na hlavu postavené??? Kupovat měnič napětí - pro Tvůj účel zapojení subwooferu potřebuješ vyšší výkon, takže dáš za měnič okolo 1tis korun a když si pár stovek přidáš, koupíš nějaký neúplně značkový aktivní, který připojíš a máš klid?

Jako dalo by se... Měnič zapojit na spínané napájení (u rádia to je modrý kablík), ve kterém je 12V po otočení klíčku až do okamžiku vytáhnutí klíčku. Ale je tam dost neznámých (pořád je to 220V a ne 12V) typu rušení z altíku a vsřikování atd...

No jááá nevííím. ;)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...