Přejít na obsah

1.9TDI 81KW

Suhajka.R

Doporučené příspěvky

Potreboval by som poradit

Nedavno som si kupil Octavia 1.9TDI 81KW a mam mensi problem

Ked za studena nastarujem auto startuje pekne nesklbe vobec nic volnobeh je ok

Ale ked uz je motor teply a tak ho nastarujem tak mi otacky ostanu ako volnobeh 1100 a medzi 1200 a robi to asi cca 3 minuty potom spadne na normal a je dobre ale opatovnom nastartovani to iste

Vycistili sme od vyfuku co ide do sania a nic to iste

Ale vsimol som si aj to ze za tepla otocim klucik na start a zhavenie zhasne cca za 1 sekundu tak volnobeh je ok ale ked uz to zhasne ako posledne tak uz tie otacky su vysoke prosim vas pomozte mi poradte mi co mam robit

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 4 týdny později...

Zdravím,potřeboval bych poradit. Na Vagu mi píše v bloku hodnot telplota chladici kapaliny -28°C pri studenem motoru. Cidlo jsem vymenil a nove premeril,dle tabulky v dilenske prirucce -cidlo v poradku. Vag mi pise stale cca- 25°C. Motor za studena tedy zhavy cca 15 sek a potom naskoci, otacky jdou do cca 1200 a po par minutach spadnou do cca 900. U tepleho motoru to zhaveni problikne a normalne startuji otacky hned cca 900.Nevite na co se zamerit dale?Mozna je tam nekde odpor ale nevim kde bych ho mel hledat. Po odpojeni cidla studeny motor zhavy cca 20 sek a RJ si vezme teplotu paliva a motor hned naskoci do volnobehu cca 900.

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

Zdravím,takže jsem šel dál od čidla když bylo podle multimetru v pořádku a kontroloval jsem kabeláž prozvoněním na multimetru od řídící jednotky motoru ke koncovce k čidlu. Kabeláž dle multimetru nepoškozena. Nové čidlo stále píše za studena cca -28°C. Tak nevím, může být poškozená řídící jednotka motoru? Prosím o radu.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...