Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Svatá pravda....ale pro Vávru mám radu, co koupit zástěrky pro Tatru 815, ty už budou dostatečný a účinnost skoro stoprocentní. Garantuji, že mezi gumou a vozovkou ti neprojde od kol jedinej šutr :D

Vloženo

Svatá pravda....ale pro Vávru mám radu, co koupit zástěrky pro Tatru 815, ty už budou dostatečný a účinnost skoro stoprocentní. Garantuji, že mezi gumou a vozovkou ti neprojde od kol jedinej šutr :D

:kol-47: v tom případě už rovnou tu souvislou gumovou plachtu co mají na na návěsech pod zadním nárazníkem... :kol-27:

Vloženo

Tak to by bylo uplně nejlepší a možná bys i ušetřil, stačilo by ji koupit jako metráž a uříznou ti jí na míru. Za přední a i zadní kola a budeš mít unikátní tunning (na srazech budeš navíc jednička) :D

• o 2 týdny později...
Vloženo

Zástěrky mam taky nainstalovaný, ty hranatější. Přední jsou vcelku v pohodě i vzhledově . Hlavně chytají to mlácení kamínků zespodu do prahů. V zadu už je to na pohled horší.

post-68701-0-25609900-1337628197_thumb.j

post-68701-0-17098600-1337628218_thumb.j

post-68701-0-73456400-1337628286_thumb.j

post-68701-0-53319400-1337628324_thumb.j

Vloženo (editace)

No to o dost horší :D Já zástěry nemám, vzadu mám nárazník zespoda trochu od šutrů omlácenej, ale je to plast, tak neřeším. Reznout to nebude....Navíc myslím, že to mám hodně z naší ulice, neustále slibují, že udělají asfalt a zatím jezdíme po šutrech. Ale snad už se dočkáme....

Editováno: , autor: Clint
Vloženo

No jo,Clint,známý to zástěrkobijec. :smich: Clinte,v kterých končinách to bydlíš,že nemáte v ulici asfalt? :D Hele,nenavážej se do rodinných příslušníků. Jsme tady na tebe i s bráchou (stanmar) už tři! :kol-46: Já zástěrky zamítnul ihned. Ty menší vypadají lépe,než co má tady bratranec,ale zase budou mít nižší záchyt kamínků,bordelu a špíny při dešti... Jenže já nejezdím denně,takže výskyt špíny je u mě jaksi menší. :rolleyes:

• o 6 měsíců později...
  • o 1 měsíc později...
Vloženo

Ahoj všem,

prosím o radu. Koupil jsem zástěrky, ale nemohu je namontovat. Na oddělání šroubů mi nestačí obyč. imbus. Uvnitř toho šroubu je "nějaká hvězdička" nevíte co je potřeba za klíč??

díky

Vloženo

nejjednodušší než si ničit torxy plochým šroubovákem, je koupit si za 150,- v nějakém bauobchodě sadu bitů do šroubováku (ty nástrčný věcičky). Tím ten torx nezničíš a navíc je využiješ na 99% všech šroubů v autě ;)

Vloženo

No mě se taky nelíběj,ale na druhou stranu musím říct,že ty neustále zašvihaný prahy a zadní nárazník i s blatníkem skoro až po okno je neúnosnej. Takže jsem je taky koupil dopředu i dozadu. Není to o kráse ale o funkčnosti.

Vloženo (editace)

Nemůžu si pomoci, v pondělí jsem myl auto.. Prostě to nemám tak zašvihané. Předtím jsem to měl daleko více. Hold když máte bíly auto tak tam vidím vše...

ošklivý to není na bílý auto.

Editováno: , autor: kokta7
  • o 1 rok později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...