Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Ne zástěrky mi nesmí na auto nadělá to víc škody jak užitku..drží se ti tam jen bordel..a podle toho ten lak dopadne.. :kol-32:

Svatá pravda....ale pro Vávru mám radu, co koupit zástěrky pro Tatru 815, ty už budou dostatečný a účinnost skoro stoprocentní. Garantuji, že mezi gumou a vozovkou ti neprojde od kol jedinej šutr :D

Svatá pravda....ale pro Vávru mám radu, co koupit zástěrky pro Tatru 815, ty už budou dostatečný a účinnost skoro stoprocentní. Garantuji, že mezi gumou a vozovkou ti neprojde od kol jedinej šutr :D

:kol-47: v tom případě už rovnou tu souvislou gumovou plachtu co mají na na návěsech pod zadním nárazníkem... :kol-27:

Tak to by bylo uplně nejlepší a možná bys i ušetřil, stačilo by ji koupit jako metráž a uříznou ti jí na míru. Za přední a i zadní kola a budeš mít unikátní tunning (na srazech budeš navíc jednička) :D

• 2 týdny později...

Zástěrky mam taky nainstalovaný, ty hranatější. Přední jsou vcelku v pohodě i vzhledově . Hlavně chytají to mlácení kamínků zespodu do prahů. V zadu už je to na pohled horší.

post-68701-0-25609900-1337628197_thumb.j

post-68701-0-17098600-1337628218_thumb.j

post-68701-0-73456400-1337628286_thumb.j

post-68701-0-53319400-1337628324_thumb.j

No to o dost horší :D Já zástěry nemám, vzadu mám nárazník zespoda trochu od šutrů omlácenej, ale je to plast, tak neřeším. Reznout to nebude....Navíc myslím, že to mám hodně z naší ulice, neustále slibují, že udělají asfalt a zatím jezdíme po šutrech. Ale snad už se dočkáme....

Upraveno od Clint

No jo,Clint,známý to zástěrkobijec. :smich: Clinte,v kterých končinách to bydlíš,že nemáte v ulici asfalt? :D Hele,nenavážej se do rodinných příslušníků. Jsme tady na tebe i s bráchou (stanmar) už tři! :kol-46: Já zástěrky zamítnul ihned. Ty menší vypadají lépe,než co má tady bratranec,ale zase budou mít nižší záchyt kamínků,bordelu a špíny při dešti... Jenže já nejezdím denně,takže výskyt špíny je u mě jaksi menší. :rolleyes:

Tak to jsme tedy v silné přesile :D Samí oktávisti :)

Upraveno od Clint

• 6 měsíců později...

mate cisla tech hranatych ?

Ja mam ty STYLE :kol-26:

• 1 měsíc později...

Ahoj všem,

prosím o radu. Koupil jsem zástěrky, ale nemohu je namontovat. Na oddělání šroubů mi nestačí obyč. imbus. Uvnitř toho šroubu je "nějaká hvězdička" nevíte co je potřeba za klíč??

díky

je tam torx, ale velikost nevím, snad 20

jde tam narvat i plochý šroubovák

Upraveno od kadlec

nejjednodušší než si ničit torxy plochým šroubovákem, je koupit si za 150,- v nějakém bauobchodě sadu bitů do šroubováku (ty nástrčný věcičky). Tím ten torx nezničíš a navíc je využiješ na 99% všech šroubů v autě ;)

No mě se taky nelíběj,ale na druhou stranu musím říct,že ty neustále zašvihaný prahy a zadní nárazník i s blatníkem skoro až po okno je neúnosnej. Takže jsem je taky koupil dopředu i dozadu. Není to o kráse ale o funkčnosti.

O funkčnosti to není a o kráse už vůbec....Vím co říkám, sám jsem zástěry měl a teď nemám. Rozdíl: prakticky žádnej....

Ty woe, uz zase zástěrky!

Nikdy, je to ošklivý a praktickej prinos se limitně blizi nule.

Odesláno z HTC

Nemůžu si pomoci, v pondělí jsem myl auto.. Prostě to nemám tak zašvihané. Předtím jsem to měl daleko více. Hold když máte bíly auto tak tam vidím vše...

ošklivý to není na bílý auto.

Upraveno od kokta7

On i ten vzhled je subjektivni. Me to prijde uplne normalni, naopak mi auto bez nich pripada nekompletni.

• 1 rok později...

nemate nekdo zasterky na scoutovi?popripade foto?ani sem na nekde nenarazil,delaji se vubec?dik

ETKA ich nepozná :(

diky,no prave,je to divny ze se nedelaji na scouta

Proč divný, není to třeba proto že by u tohoto modelu který je spíš do "terénu" překážely?

Upraveno od šulda

proc by prekazely?prave naopak by auto nebylo fur zahazeny blatem :)

Škrtání o terén?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.