Přejít na obsah

Kontrolka Airbagu

ocellatus

Doporučené příspěvky

Zdarec,

potřeboval bych poradit měnil jsem pojistku na světla a omylem jsem vytáhl i nějakou pojistku po které zhasla přístrojovka, když jsem vše vrátil zpět a nastartoval tak se mi rozvítila kontrolka airbagu, která nechce zhasnout. A teď nevím co stím, stalo se už někomu něco podobného ? ( "na servis nemám čas" )

Díky moc všem za radu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 3 měsíce později...

Tak já už jsem bohužel dál. Jednou mi Cosby hlášku odmazal, rok byl klid. Ale jak správně poznamenal, nemusí to být na vždy - zřejmě odchází spojovací kroužek pod volantem.

Teď se mi hláška objevila znovu, ale v servisu zkoušeli odmazat a nejde.

Hláška opět:¨

00588 032

Roznětka airbagu (strana řidiče) -N95

Hodnota odporu příliš velká

Přeloženo do češtiny, odpor je nekonečně velký, protože obvod se rozpojil.

Nemá někdo volný ten kroužek pod volant, nebo nemohl by se někdo podívat do Etky na číslo ND a kolik to asi stojí?

Odkaz ke komentáři

Tak mě vytáčí i těch 2439,-... Nemá někdo ten kroužek zbytečný? Řekl bych, že bude shodný i Octávkou.

Mimochodem, zřejmě jsem si ho pokazil sám. Při montáži tempomatu jsem s tím kroužkem asi otočil...

kroužek je shodný s octávií..a určitě ho seženeš levnějc.. B)

Odkaz ke komentáři

Tak mě vytáčí i těch 2439,-... Nemá někdo ten kroužek zbytečný? Řekl bych, že bude shodný i Octávkou.

Mimochodem, zřejmě jsem si ho pokazil sám. Při montáži tempomatu jsem s tím kroužkem asi otočil...

išlo ti s nim točiť? lebo ten čo mam ja ma taky cupliček ktory keď tam neni volant brani pootočeniu.. ale k si s nim zatočil do nejakej strany tak sa mohlo stať že si ho pri doraze volantu na niektoru stranu utrhol...ale to by ti nešiel ani klakson myslim

cosby s ESP nemaš?

Odkaz ke komentáři

Tak jsem dnes projížděl Mošnovem a koupil jsem na vrakáči za 300Kč. Ovšem nevím, jestli to demontovali ve středové poloze volantu, takže to možná bude na kočku. Zkusím to vyzkoumat na tom pokaženém, kde je přesně ta středová poloha.

PROFOR: O tom cuplíku vím, právě že jsem takový chumaj, že jsem ho zmáčknul, abych s tím mohl pootočit...prostě jak malé dítě...

Odkaz ke komentáři

Tak jsem dnes projížděl Mošnovem a koupil jsem na vrakáči za 300Kč. Ovšem nevím, jestli to demontovali ve středové poloze volantu, takže to možná bude na kočku. Zkusím to vyzkoumat na tom pokaženém, kde je přesně ta středová poloha.

PROFOR: O tom cuplíku vím, právě že jsem takový chumaj, že jsem ho zmáčknul, abych s tím mohl pootočit...prostě jak malé dítě...

ono šak s nim potoč do krajnej polohy a potom naopak a rataj otočenia a potom potoč na polovicu obratok.. maš stred:-)

vidiš, človek sa chybami učí -_-

Odkaz ke komentáři

Tak jsem se do toho v sobotu pustil, ale nemám z toho dobrý pocit. Na tom starém kroužku jsem zkoušel točit jak strhaný a výsledek mě překvapil - kroužek umožňuje udělat 6,5 otáčky. Z toho vyplývá, že pokud jsem tím původním kroužkem při montáži tempomatu otočil o jednu otáčku, nemohl jsem ho přetočit, spíš to byla vadná série kroužků - ten z vrakoviště byl jen o rok starší a byl Japan, ten z mého auta byl China. Problém je, že ten z vrakáče evidentně nebyl demontovaný ve středové poloze, takže jsem ten střed musel taky najít, čímž jsem kroužek možná poškodil. Navíc vzhledem k počtu otáček se střed vlastně nedá přesně určit, nakonec jsem zvolil polohu, při které je v okýnku na kroužku vidět ten žlutý váleček - neví někdo, jestli je to tak správně?

Navíc jsem ještě nebyl na VAGu na odmazání hlášky, tak nevím, jestli je to OK - kontrolka při starování pohasne a znovu se rozsvítí.

Nakonec se může taky ukázat, že vadný nebyl kroužek, ale airbag...

Odkaz ke komentáři

Tak krouzek s ESP:

cislo dilu: 1J0 959 654 AG

cena: 8622,- Kc vc. DPH

presne. na SK je to 11556SK..dovidenia

corner sa mii vzdaluje:-(

pořiď xenony, tam corner nepotřebuješ, už je v základu :D:smich:

si dělám srandu, xenony svítí tak doširoka, že mlhovky jsou na dvě věci . ;)

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...
  • o 2 měsíce později...

Ahoj,

mám problém s kontrolkou airbagu. Po zapnutí zapalovania síce po pár sekundách zhasne ale hned sa zasa rozsvieti. Podľa príručky by sa mohlo jednať o vypnutý airbag spolujazdca, ale ja sám túto možnosť nemám ( vypnutie v odkladacej skrinke ).

Mal som vyhodené budíky a skúsil som naštartovať.

Nešlo to, mohlo by to byť v tom?

Odkaz ke komentáři

Budes muset vymazat VAGem chybu v modulu airbagu.

Pokud si zkusil nastartovat bez budiku, tak tam tech zapsanejch chyb bude trochu vic (v BSG, gateway atd.). Ty se ale nikde nesignalizujou.

Editováno: , autor: Kyle
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...