Hurec Vloženo 6. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2016 Ja to mel jiz vicekrat venku. Poprve to je fakt tezky. Pokud do toho nefukne napeti tak to nestrili , rika se i staticka elektrina a pravda je , ze jsem nikdy necetl , ze by to nekomu bouchlo. Jinak na verzi se musim podivat doma. Ted jsem mimo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rados_ Vloženo 17. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2016 Opravdu nikdo neví? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 18. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2016 Ahoj 304 jsem normálně Airbag v minulosti dělal. Není tam náhodou poznámka že hrozí poškození do roku výr. 2001 ? Už jsi to přesně nevybavuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rados_ Vloženo 22. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2016 Ano, toto se přesně píše ve VISu (Vag Info System).... zas mi ale není jasné proč zafungovala ta ochrana ve verzi 409.1, která se projeví když je tam ŘJ airbagu s tím špatným firmwarem. Já jen že bych to nerad pokazil ještě víc (zničil ŘJ jednotku airbagu). Já mám MR 2003. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rados_ Vloženo 25. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2016 Ještě mě napadlo zkontrolovat typové označení na ŘJ airbagu přímo v autě (pokud se opravdu nejedná o tu defektní), ale nevim jak se k ní přesně dostat. Jednotka je umístěna ve středovém tunelu vedle popelníku, ale úplně se mi nedaří k ní dostat aniž bych něco neurval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rados_ Vloženo 30. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2016 (editace) Tak jsem to nakonec risknul a připojil se na ŘJ airbagu pomocí VAG-COM verze 3.04, spojení funguje v pořádku. Hodilo mi to tuto chybu viz příloha. Nějaké nápady? Doufám, že nemusím vyměnit celý airbag, to by mě štvalo Editováno: 30. Srpen 2016, autor: Rados_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurec Vloženo 30. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2016 A nedival ses pod volant? Nezkousel jsi to odpojit a znovu pripojit? Pak chybu smazat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rados_ Vloženo 31. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2016 (editace) VIS píše viz příloha. Kde najdu například ten konektor? Spíš mě napadá jestli někde něco nevypadlo nebo myslíte, že ten airbag je náchylky na nárazy z vnějšku? A to jsem už tolikrát zběsile troubil a nikde se tomu nic nestalo, nechápu to. Chybu jsem smazal, ale jde o trvalou a vždy se tam po načtení ŘJ airbagu objeví znovu :/ Editováno: 31. Srpen 2016, autor: Rados_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurec Vloženo 1. Září 2016 Sdílet Vloženo 1. Září 2016 Konektor najdes prave pod vnitrkem volantu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rados_ Vloženo 1. Září 2016 Sdílet Vloženo 1. Září 2016 Jak moc složité je se tam dostat? Musím před tím odpojovat baterku? Ptám se tak blbě, protože jsem nikdy nic s elektrikou na autě nedělal, jen samé mechanické věci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurec Vloženo 1. Září 2016 Sdílet Vloženo 1. Září 2016 Jo ja radeji odpojoval baterku , ktomu navody tu jsou. Zezadu musis v pootocenem volantu dat sroubovak do zdirky a najit skobicky. Jde to poprve fakt spatne , nez najdes ten spravny pohyb. Ktomu bych to zkusil projit pod volantem , ale jsou na konektorech zamky , takze samo by to nemelo vyjet. Max jedine , ze by tam jiz nekdo hrabal a zamek bud nezacvakl nebo vylomil ho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rados_ Vloženo 1. Září 2016 Sdílet Vloženo 1. Září 2016 Do té baterky se mi právě moc nechce z důvodu, že mi určo zakóduje origoš rádio a kód k němu nemám (nebyl nikde k papírům od auta)... nebo to jde nějak obejít? Třeba zjisti kód jaký tam mám teď? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurec Vloženo 1. Září 2016 Sdílet Vloženo 1. Září 2016 S radiem nevim. Bag pujde i delat bez odpojeni. Ale je tam vzdy riziko .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
street-dog Vloženo 2. Září 2016 Sdílet Vloženo 2. Září 2016 před 10 hodinami, Rados_ napsal: Do té baterky se mi právě moc nechce z důvodu, že mi určo zakóduje origoš rádio a kód k němu nemám (nebyl nikde k papírům od auta)... nebo to jde nějak obejít? Třeba zjisti kód jaký tam mám teď? Kód to zjistí ve škodovce za cca 500 Kč a nebo pokud je tam to rádio od výroby mělo by být s autem "spárovaný" a kód by neměl být potřeba, ale u mě to tak nefungovalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rados_ Vloženo 11. Září 2016 Sdílet Vloženo 11. Září 2016 No právě a to mi vadí, vytvořit si další potenciální problém :)) .Jednou mě to čekat bude... až bude nutné baterku opravud vyměnit. Budu se snažit jít cesou konektorů pod volantem a nebo to bez sundá té středové části (která i spouští klakson) nepůjde, abych se dostal k těm důležitým částim...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowen84 Vloženo 8. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2018 Ahoj Všem, mám dvě otázky. Může jezdit dočasně s autem bez řídící jednotky airbagu? A když seženu jinou jednotku stačí jí jen namontovat? Nebo se muší přizpůsobit? Děkuji za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 8. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2018 Ano možeš jazdiť. Stači dať dodru jednotku a mala by aj kontrolka zhasnuť ale viackrat sa mi stalo že som musel vymazať pamať zavad. (ale aj to pismenko musi byť zhodne so starym RJ) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowen84 Vloženo 8. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2018 (editace) hubo44: Děkuji za rychlou odpověď. Mám jednotku 1J0909608BD (píše mi VAG – 65535 rid. jedn. vadna 00-00-- ) ta není tak moc k sehnání. Ještě jednou díky. Editováno: 8. Červenec 2018, autor: Rowen84 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.