Srpen 6, 20169 r Ja to mel jiz vicekrat venku. Poprve to je fakt tezky. Pokud do toho nefukne napeti tak to nestrili , rika se i staticka elektrina a pravda je , ze jsem nikdy necetl , ze by to nekomu bouchlo. Jinak na verzi se musim podivat doma. Ted jsem mimo.
Srpen 18, 20169 r Ahoj 304 jsem normálně Airbag v minulosti dělal. Není tam náhodou poznámka že hrozí poškození do roku výr. 2001 ? Už jsi to přesně nevybavuji.
Srpen 22, 20169 r Ano, toto se přesně píše ve VISu (Vag Info System).... zas mi ale není jasné proč zafungovala ta ochrana ve verzi 409.1, která se projeví když je tam ŘJ airbagu s tím špatným firmwarem. Já jen že bych to nerad pokazil ještě víc (zničil ŘJ jednotku airbagu). Já mám MR 2003.
Srpen 25, 20169 r Ještě mě napadlo zkontrolovat typové označení na ŘJ airbagu přímo v autě (pokud se opravdu nejedná o tu defektní), ale nevim jak se k ní přesně dostat. Jednotka je umístěna ve středovém tunelu vedle popelníku, ale úplně se mi nedaří k ní dostat aniž bych něco neurval.
Srpen 30, 20169 r Tak jsem to nakonec risknul a připojil se na ŘJ airbagu pomocí VAG-COM verze 3.04, spojení funguje v pořádku. Hodilo mi to tuto chybu viz příloha. Nějaké nápady? Doufám, že nemusím vyměnit celý airbag, to by mě štvalo Upraveno Srpen 30, 20169 r od Rados_
Srpen 30, 20169 r A nedival ses pod volant? Nezkousel jsi to odpojit a znovu pripojit? Pak chybu smazat?
Srpen 31, 20169 r VIS píše viz příloha. Kde najdu například ten konektor? Spíš mě napadá jestli někde něco nevypadlo nebo myslíte, že ten airbag je náchylky na nárazy z vnějšku? A to jsem už tolikrát zběsile troubil a nikde se tomu nic nestalo, nechápu to. Chybu jsem smazal, ale jde o trvalou a vždy se tam po načtení ŘJ airbagu objeví znovu :/ Upraveno Srpen 31, 20169 r od Rados_
Září 1, 20169 r Jak moc složité je se tam dostat? Musím před tím odpojovat baterku? Ptám se tak blbě, protože jsem nikdy nic s elektrikou na autě nedělal, jen samé mechanické věci...
Září 1, 20169 r Jo ja radeji odpojoval baterku , ktomu navody tu jsou. Zezadu musis v pootocenem volantu dat sroubovak do zdirky a najit skobicky. Jde to poprve fakt spatne , nez najdes ten spravny pohyb. Ktomu bych to zkusil projit pod volantem , ale jsou na konektorech zamky , takze samo by to nemelo vyjet. Max jedine , ze by tam jiz nekdo hrabal a zamek bud nezacvakl nebo vylomil ho.
Září 1, 20169 r Do té baterky se mi právě moc nechce z důvodu, že mi určo zakóduje origoš rádio a kód k němu nemám (nebyl nikde k papírům od auta)... nebo to jde nějak obejít? Třeba zjisti kód jaký tam mám teď?
Září 2, 20169 r před 10 hodinami, Rados_ napsal: Do té baterky se mi právě moc nechce z důvodu, že mi určo zakóduje origoš rádio a kód k němu nemám (nebyl nikde k papírům od auta)... nebo to jde nějak obejít? Třeba zjisti kód jaký tam mám teď? Kód to zjistí ve škodovce za cca 500 Kč a nebo pokud je tam to rádio od výroby mělo by být s autem "spárovaný" a kód by neměl být potřeba, ale u mě to tak nefungovalo
Září 11, 20169 r No právě a to mi vadí, vytvořit si další potenciální problém :)) .Jednou mě to čekat bude... až bude nutné baterku opravud vyměnit. Budu se snažit jít cesou konektorů pod volantem a nebo to bez sundá té středové části (která i spouští klakson) nepůjde, abych se dostal k těm důležitým částim...?
Červenec 8, 20187 r Ahoj Všem, mám dvě otázky. Může jezdit dočasně s autem bez řídící jednotky airbagu? A když seženu jinou jednotku stačí jí jen namontovat? Nebo se muší přizpůsobit? Děkuji za odpověď
Červenec 8, 20187 r Ano možeš jazdiť. Stači dať dodru jednotku a mala by aj kontrolka zhasnuť ale viackrat sa mi stalo že som musel vymazať pamať zavad. (ale aj to pismenko musi byť zhodne so starym RJ)
Červenec 8, 20187 r hubo44: Děkuji za rychlou odpověď. Mám jednotku 1J0909608BD (píše mi VAG – 65535 rid. jedn. vadna 00-00-- ) ta není tak moc k sehnání. Ještě jednou díky. Upraveno Červenec 8, 20187 r od Rowen84
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.