Tomy87 Vloženo 2. Březen 2011 Sdílet Vloženo 2. Březen 2011 pro Venda_46: nenechávej v autě viditelně ten držák. Je to totiž lákadlo pro zloděje a oni ti do auta vlezou jen proto, aby se podívali, jestli nemáš navigaci třeba jen schovanou pod sedačkou. Tohle jsem zjistil z vlastní zkušenosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mimous Vloženo 6. Květen 2011 Sdílet Vloženo 6. Květen 2011 Ahoj, mám dotaz. Koupili jsme si navigaci, ale je tu trošku problém. Octavia má dost zvláštně hozenou zásuvku (pod loketkou). Dá se to vyřešit nějak elegantněji, než kabelem nataženým z čelního skla přes půl auta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 10. Květen 2011 Sdílet Vloženo 10. Květen 2011 Já to mám takhle. Anebo autorádio s USB. Anebo delší kabel, ale to už je "tahání kabelu přes půl auta". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 10. Květen 2011 Sdílet Vloženo 10. Květen 2011 (editace) Docela fajn reseni. Stiha to USB dobijet? Ja jsem driv pouzival TomTom XL, ale po koupi noveho telefonu (Motorola Milestone) pouzivam jako navigaci ten, mam v nem Sygic Mobile Maps 10 a naprosta spokojenost. Az budou mapy hodne stary, poridim Auru. Mne osobne ten natazeny kabel nevadi, ani o nem pri jizde nevim. Editováno: 10. Květen 2011, autor: houmik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 10. Květen 2011 Sdílet Vloženo 10. Květen 2011 (editace) Tak zrovna toto jsme řešili tady. Jelikož se tam různily názory jak některým nabíječky nestíhají nabíjet a já nevím co, tak jsem se překonal, absolvoval jizdu, právě s SMM10, a udělal log nabíjení. Ukázalo se, že "pouze" 500 mA-ová nabíječka to utáhne a ještě nabíjí. Bavíme se tam sice o Desire. Ale najít a vykuchat nějakou silnější, řekněme 800 mA, bude určitě stačit vždy. OT: Na Androidfóru je vlákno s 25 %-ním slevovým kupónem na Auru. Když ještě trefiš nějakou jejich akci, byla vánoční nebo teď velikonoční, pak taková Central Europe vyjde za pár stovek . Editováno: 10. Květen 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fixa Vloženo 11. Květen 2011 Sdílet Vloženo 11. Květen 2011 co říkáte na TomTom? dnes psali o tom, že prodali data,, a policajti ve Švédsku už stojí kde se nejvíce překračovala rychlost,, pěkná sviňárna od tomtoma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 12. Květen 2011 Sdílet Vloženo 12. Květen 2011 Až na to, že to bylo v Nizozemsku http://navigovat.mobilmania.cz/bleskovky/tomtom-se-omlouva-data-od-ridicu-vyuzila-policie/sc-266-a-1316186 Pak, Tom Tom v tom může být nevinně, nemusel vědět k čemu to využijí. Měli to chtít ke zlepšení dopravní situace. Že to využili i jinak? No a co. Jezdilo se tam rychle? Jezdilo. Nemělo? Nemělo. Tak co se uražení řidiči teď diví. Stejně dobře tam policie mohla jit měřit jen tak, naslepo, a nachytali by i tak. Takhle využili data a šli najisto. Jen zefektivnili práci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirina5 Vloženo 17. Květen 2011 Sdílet Vloženo 17. Květen 2011 Pokud se nebojíš můžeš to vyřešit zcela elegantně. Koupit si zásuvku autozapalovače, kterou připojíš pod palubovkou vlevo ke kontaktu relé 75X (spínaných 12V) a ke kostře. Kablík vyvedeš vlevo od palubovky nahoru ke slupku a navigaci si dáš vlevo od volantu. Pokud navigaci nepoužíváš kablík pozastrčíš, ať není vidět. Pokud ji používáš, kablíku je vidět pár cm a nikde neplandá. Já to tak mám a spokojenost. Klidně mi napiš, a budu konkrétnější. Ahoj, mám dotaz. Koupili jsme si navigaci, ale je tu trošku problém. Octavia má dost zvláštně hozenou zásuvku (pod loketkou). Dá se to vyřešit nějak elegantněji, než kabelem nataženým z čelního skla přes půl auta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maniak Vloženo 26. Květen 2011 Sdílet Vloženo 26. Květen 2011 (editace) htc moje krev mam to samé ale usb v rádiu a aplikaci navigon z warezu se všema mapama Já to mám takhle. Anebo autorádio s USB. Anebo delší kabel, ale to už je "tahání kabelu přes půl auta". Editováno: 26. Květen 2011, autor: maniak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 27. Květen 2011 Sdílet Vloženo 27. Květen 2011 ...navigon z warezu ... Ostudo pro Android Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pistacz Vloženo 22. Březen 2012 Sdílet Vloženo 22. Březen 2012 (editace) Včera se mi nějakym způsobem podařilo zablokovat navi.nevíte někdo jak ji zase odblokovat?kod mam,jen mi to už nedovolí další pokusy...prosím o radu. Editováno: 22. Březen 2012, autor: pistacz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 22. Březen 2012 Sdílet Vloženo 22. Březen 2012 Je to podobné jak u orig rádií. Nech to zapnuté se zapnutým zapalováním cca hodinu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub Kulhánek Vloženo 28. Březen 2012 Sdílet Vloženo 28. Březen 2012 Ahoj chtěl bych se zeptat zda jde nějak do octavia I nainstalovat navigace columbus nebo amundsen, vím, že už se tady na to někdo ptal, ale nenašel jsem vyřešenou odpověď, zajímalo by mě jestli bude vše fungovat, na octavii 1.9 96kw 12/2004, multifunkční volant, maxidot, parkovací senzory, jestli to půjde vše skloubit do navigačního panelu, nebo není možnost tyto navigace do jedničkové octy dostat a musí být pouze DX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirina5 Vloženo 29. Březen 2012 Sdílet Vloženo 29. Březen 2012 Tak asi největším problémem bude to, že se tam taková navigace nevleze... Musel bys dělat radikální úpravy a to myslím není moc dobrý nápad... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 29. Březen 2012 Sdílet Vloženo 29. Březen 2012 Někde tu (nebo na "konkurenčním" webu) jsou fotky zapasování 2DIN rádia z OII do OI. Ono to je vlastě o tom, ne? Autor se s tím celkem dopře popral a nevypadá to zle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stany Vloženo 14. Červen 2012 Sdílet Vloženo 14. Červen 2012 Shanim nejakou navigaci s mapami evropy,v cesku pouzivam mobil.navigaci s androidem-google..nebo je mozne nekde stahnou mapy evropy do founu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 14. Červen 2012 Sdílet Vloženo 14. Červen 2012 tohle bych rekl ze staci hledat, ja treba pouzivam Sygic a zatim po cele Evrope naprosto vpoho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stany Vloženo 14. Červen 2012 Sdílet Vloženo 14. Červen 2012 (editace) ja prave hledal slovo navigace.. no a nepracuje to na datovem tarifu jak to mam u klasicke goggle mapy?protoze v zahranici je vyuziti netu hodne drahe Editováno: 14. Červen 2012, autor: Wojnar Necituj poslední příspěvek!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 14. Červen 2012 Sdílet Vloženo 14. Červen 2012 ne, stahnes si jednou mapy a pak je mas offline ulozene na karte a bere si to z toho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 14. Červen 2012 Sdílet Vloženo 14. Červen 2012 Jen bych doplnil: ..." Zaplatíš a stáhneš....." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 14. Červen 2012 Sdílet Vloženo 14. Červen 2012 samozrejme, nebo koupis novy telefon a v akci mas sanci ji dostat zdarma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flegmatik Vloženo 27. Březen 2014 Sdílet Vloženo 27. Březen 2014 zdravím,pokud mohu doporučit,resp.podpořit již výše zmíněný názor....špičkou je dle mně IGO PRIMA nahrané do jakékoliv navigace mimo tomtoma...jedinou podmínkou je sd karta. mám to ve starém MIO 520 a používám to v práci i v octávce a je tam komplet Evropa vč.evropské části Ruska i s ulicema. velice schopní jsou Poláci na nahrávání aktualizací a nových verzí....cena je velmi příjemná :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 28. Březen 2014 Sdílet Vloženo 28. Březen 2014 K sygic. Mám voucher edici od Shellky a mapy si mohu stáhnout zdarma kdykoliv a kterékoliv. Popř. i aktualizace map Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.